|
Tutorijali Mala skola upotrebe hardvera i softvera, tehnika snimanja vokala, gitara i bubnjeva, koriscenje VST instrumenata i semplova...... forum obuhvata razlicite nivoe znanja |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
imam svasta nesto, ima dosta dobrih stvari. evo vam kompletan spisak, ako nekog nesto zanima, nek kaze sta, uploadovacu mu ..
ili ako je dozvoljeno da odmah uloadujem i okacim ovde? evo spiska: ************ mail: pendula@bitsyu.net - tu mi javite sta zelite. Last edited by lesha; 03-04-2009 at 09:22 AM. Reason: pravilnik o pirateriji |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vibrator
|
![]()
nadam se da si procitao pravilnik o pirateriji.
ukoliko jesi, to tvoj postupak samo cini tezim. nadam se da necemo morati da posezemo za nekim tezim merama ukoliko se ovako nesto bude ponovilo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
sorry, ali nisam. nikada ne citam pravilnike. nece se ponoviti
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Mislim stvarno.... Ceo internet je prepun piraterije i to do te mere da u roku od 15 sekundi mozes naci bilo kakav film, muziku ili knjigu. Kod nas u zemlji postoji zakon u pitateriji koji se prakticno ne moze ni sprovesti jer se svi bave piraterijom. Kad bi krenuli od kuce do kuce da hapse, svih 8 miliona srba bi zavrsilo u zatvoru. I upravo zato se kontrola piraterije ogranicila na firme koje moraju da imaju legalan softver i sl. Sve je to OK, vi na rumskom zelite da budete dobri momci ali nam uskracujete priliku da dobijemo retku literaturu koji ne mozemo da kupimo ni da hocemo. A pritom vi ne mozete da stradate jer ste se ogradili od toga u pravilniku, tako da jedini ko moze da odgovara je korisnik koji distribuira (tako rade torrent sajtovi). A vi koji drzite moralne lekcije drugima, pogledajte koliko "legalne" muzike i softvera drzite u svom kompjuteru pa se malo zamislite. I naravno, NO HARD FEELINGS
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Pozz
![]() |
![]() |
#6 |
Vibrator
|
![]()
u potpunosti se slazem sa sedmicom.
@ VladaNS rumski je vec ranije kontaktiran od strane vlasti bas zbog piraterije, otud i pravilnici na forumu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Ako je tako onda je vas potez OK. Sta su vam rekli kad su vas kontaktirali? Oni ne sankcionisu ni deset puta teze prekrsaje doticnog zakona pa mi je interesantno da su se bahtali oko tako sitnog slucaja... Ovo me zanima jer je to deo moje struke tj. pravnik sam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Mislim da je ovaj thread trebao da ima malo drugaciji koncept, i sve bi bilo ok.
Da si samo nabrojao spisak knjiga koje imas (bez nudjenja istih uploadovanjem ili kako god), napisao po recenicu-dve o svakoj od njih, preporucio ih za ovo ili ono, u zavisnosti od sadrzaja koji se moze naci u njima, ovaj thread bi imao edukativan karatker. Tacnije vrlo rado bih i sam procitao neki takav thread. Predlog je da to i uradis, tj. svoj prvi post izmenis u tom pravcu, bez spominjanja aktivnosti zabranjenih pravilima foruma. A onoga koga neka knjiga zainteresuje ce se vec snaci za istu. Verujem da bi admini izbrisali ostatak offtopic postova u ovom threadu nakon toga... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
decko je imao dobru namjeru sto vecina danas uopste nema... jedino sto je prekrsio pravilo a to je drugi par opanaka...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ti si moja snaga | moytsa | Promocija radova | 10 | 22-10-2005 07:10 PM |