|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Prvo pozdrav svima, posto mi je ovo prvi post na forumu
![]() A zatim pitanje. Dakle, imam ovu staru Yamahu MK100 iz '83 http://homepage.mac.com/synth_seal/html/mk100.html i voleo bih da se malo poigram sa njom, da vidim da li je moguce praviti neke modifikacije i dodati midi, pa bi bilo lepo ako neko ima par korisnih linkova do nekih tutorijala itd, posto izgleda da sam ne umem da pronadjem ![]() Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
pozdrav,
strava je ovaj mk100, gde si ga samo na?ao? ja volim takve sprave ... ?to se midija tiče, po?to je sprava digitalna u osnovi, biće muka da se kontroli?e eksterno (note, trigeri), ako to već nisu predvideli. to je posao skoro jednak pravljenju sinta ispočetka. eventualno bi moglo da se razmi?lja o sinhronizaciji sa MTCom, ali i to bi verovatno zahtevalo dosta hakovanja, ako bi uop?te upalilo - zavisi ?ta on koristi kao interni clock. ali zvuk je super cheesy ... (ako oće? da proda?/menja?, tu sam) poz p.s. uvek mo?e? da ga sinhronizuje? ručno (ako koristi? njegov seq) - uz malo ve?be, ispa?će kako treba ... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
yamaha ns10m ili yamaha msp5 | darkobt | Monitoring | 7 | 29-01-2009 09:03 PM |
Yamaha NS10 i Yamaha HS50M | MHz | Monitoring | 8 | 01-10-2005 04:12 PM |