|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
opasno ... razmisljam debelo o tome,jer su svi kupovni malo seljackog izgleda...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
go for it!
Mene je do sada stajao mozda 60e, stari poluispravni midi kontroler, drvo, lak, elektronske komponente, mozda cu uloziti u njega jos malo para da ga dovrsim i eto, a novi ax kosta 900 i nesto e, verovatno je stari ax obzirom da novi ima i rom, al mnooooooooogo je u svakom slucaju. Samo mislim da sam imao srece sa midi kontrolerom, radi na bateriju od 9v, kao i na ispravljac, samo nema after, al i ja mnogo trazim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Daj neke fotke,postupak,sta kako
![]() Ja sam razmisljao o tome vec duze vreme,jer sto kazes,stvarno previse za shoulder sint.A imam i gadan problem da mi se uopste ne dopada kako izgledaju ti kupovni . Meni to treba za solo u jednoj pesmi,voleo bih da malo skacem sa gitaristima na frontu,nekako mi je taj osecaj uvek nedostajao kao klavijaturisti,da sa bendom malo skakucem okolo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Ako ti treba za jednu pesmu, pozajmicu ti moj kad god hoces!
![]() Slike, kacim na photobucket, pa ce biti uskoro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Evo!
Znaci, 2 table nepromocive sper ploce od 22mm, prilicno je lagan materijal, sa gornje i donje strane, neka panel ploca od 5mm, da bi bila ista debljina kao i dirke, nisam imao drugo u radionici... mogla je i obicna sperka 5mm... Donja sper ploca ima rupe za bateriju, elektroniku, tockice i dirke, kao i kanale za kablove izmedju, gde je to potrebno, gornja samo za dirke i tockice. Zalepljene i prikucane jedna za drugu, na njih zalepljeni i prikucani paneli. Onda smirglanje do ludila, obaranje ivica. Gletovanje, smirglanje, gletovanje, smirglanje, tu sam vec izgubio strpljenje, ofarbao, namontirao, izlemio, radi, extra, i od tada nisam sredjivao dalje ![]() Treba jos jednom da pregletujem neke delove, posto sam neke delove naknadno obradjivao, posle gletovanja, pre farbanja, ponovo da prespricam, novi midi din, poklopci za elektroniku i bateriju, i tockice, i neka lajsna da se ne vide federi... znaci jos 2 dana posla... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
To je to !
Ja razmisljam da napravim "kutiju" a unutra bukvalno da stavim ceo midi kontroler,posto ne verujem svom lemljenju . Mada,spolja bi se videle samo dirke.Sta znam. kako planiras da spajas sa rackom/sintom?kabl ili widi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Sto se tice lemljenja, nema tu mnogo sta, zavisi sta ti treba. ja sam izvukao samo midi din i jedan taster, pri tom sam samo dolemio sa donje strane nove konektore, uvek mogu da ih uklonim ako me smori keytar i vratim sve u kutiju od midi kontrolera.
Spajam kablom, imam neki od 10m, koliko sam video widi-ji su od 100e pa na vise, sto i nije mnogo... za sada kabl radi posao... A da ti ne bude mozda debelo to telo, mislim kutija sa sve kontrolerom unutra? meni je i ovo malo nezgodno, najvise kod tockica, ali sam osmirglao leziste za palac sa donje strane, stanjio koliko je moglo celo telo na tom mestu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
mod?rateur analogue
|
![]()
*ebeno izgleda !!
stvarno si se potrudio. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
pa sta ga znam,kad dodje do realizacije razmislicu,mada mislim da nece biti debelo...bice deblje mozda za santimetar od osnove klavijature,ne mislim da je problem.
Tockici mi se cine najproblematicniji u napravi. da li je ikako moguce implementirati ribbon ? |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|