|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
interesuje me cisto vase misljenje o mojim radovima...plastika je i sve to ali pokusavam malo da se trudim i da izadjem iz te plastike vise koliko mogu i koliko mi mogucnosti dozvoljavaju...
www.myspace.com/nicollamusic svaki komentar je dobrodosao hvala unapred N. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]() ![]() RM |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
hvala na komentaru
![]() N. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
ne bi bilo lose ako bi jos neko udario neki komentar,vidim da tema ima 105 pregleda,tako da bilo koji komentar je dobrodosao...
kritikujte me slobodno,kritika nikome nije donela lose... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
prva stvar je OK, ostalo onako...
Mislim, kod ovih beatz-ova...glavni je vokal. vokalni hook, refren - ako je to dobro, moze da radi samo na loop-u i bass liniji. prvi zvuci autenticno, ostalo je malo sareno, stilski. danas je relativno lako sklopiti ovakve matrice i sve zvuci vrlo slicno "pravim beatz-ovima"...ljudi se lako zavaraju. samo napred - bice nesto..
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
stavio sam nesto novo na spejs
www.myspace.com/nicollamusic zove se zezanje,sto i jeste,tako da bi mi znacio neki komentar... ![]() pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Upload vasih radova II | dr.Ru | Promocija radova | 11 | 17-01-2007 11:07 PM |
Promocija radova na POPBOKS.com | perapera | Promocija radova | 0 | 24-07-2006 04:31 PM |
Upload va?ih radova | puRe | Promocija radova | 0 | 02-02-2005 01:49 PM |