|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Jel moze neko da mi kaze nesto vise o ovoj klavijaturi?Naime ja sam basista ali igrom slucaja posedujem dx27.Uvek kada nekog klavijaturistu pitam za dx 27 ne znaju za nju , uvek me isprave misleci da ja mislim o dx21.Cisto iz radoznalosti bih pitao starije clanove foruma sta misle o dx27 i da li su je nekada svirali?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]()
To je FM sintizajzer....nema mogucnosti kao DX-7, ali ima solidnih zvukova...uglavnom...upotrebljiva je sprava...ko nije navikao - nije bash lak princip za programiranje svojih boja, ali moze da se napravi sto-sta zanimljivo ako je covjek strpljiv i uporan...FM sintezu mozes cuti od hausa, preko popa do soula, pa sve do naših narodnjaka. Poznato je da se na ovim prostorima FM koristi da se dobiju specifične narodjačke "zujalice" za leadove...Inace...poznat je FM e-piano koji se moze cuti u dosta funk-soul numera...to je kultni zvuk, kao i specificni Bass-ovi koji su narocito obiljezili zvuk 90-ih
Ovo je čuveni e-piano http://www.synthmania.com/Famous%20S...20Of%20All.mp3 a, ovo je bass http://www.synthmania.com/Famous%20S...cat%20Meow.mp3 Ti sa tom spravom sigruno mozes da dobijes slicne boje, ali ipak nije to dx-7.... Last edited by balthazaar; 21-02-2009 at 08:08 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
a ovo je najpoznatija pesma koja je odradjena kompletno sa dx27
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Hehehehe , ako nista drugo makar imam oldtimer sintizajzer....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Ako ti smeta, slobodno ga pokloni meni.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
ili meni
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
nista to nije bolje od "FM7" VST ...cak sta vise...
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() Pa naravno...skoro i da se ne može porediti, naravno, u korist fm7....jer, fm7 je sprava koja može isto to plus puuuuuno toga što ove ne mogu... fm7 može da mijenja modulacione talase, dok, koliko je meni poznato, dx-ovi mogu da barataju samo sinusima....takođe, editovanje i programiranje je puno brže i lakše... Last edited by balthazaar; 23-02-2009 at 07:33 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
Ma vi ste ludi!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |