|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
bok svima!
evo nakon mjesec dana javlja se havarija imam rudaw one i vrlo sam zadovoljan samo ?to na njemu ne radim samo ja nego i klinci te ?ena koji nemaju blage veze... ovako-jučer sam uzeo eset smart security original te sas čekam licencu za njega ali idući dan kad sam htio uključiti računalo pojavi se plavi ekran i ka?e -windows system failure te neke nule. OK ja napravim bekup sa usb i vratim na početno stanje kakvo sam dobio s kompom ali sad me ne pu?ta unutra kod podizanja premda mi nudi safemod i ostale te mi pi?e da očistim komp od virusa ili pogledam da li disk ima gre?ku.Pi?e da pokrenem CHKDSK ILI TAKO NEKAKO TE DA NAKON TOGA RESTARTAM RAČUNALO! ?to da radim? to se pojavilo nakon usnimavanja eseta-prije toga sam imao probnu verziju nod 32 i komp je radio.Ako je neki novi virus mo?da je novi smart security zasr.. cijeli komp? kako dalje sjeb.. sam ?! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
|
![]() Cao Dario...dobio si mail tacno pola sata nakon ove poruke (ili nakon tvog maila, posto si postovao ovdje i poslao nama mail istovremeno) sa detaljnim upustvom kako restore-ovati sve u predjasnje stanje (da vide i ostali koliko smo brzi u podrsci
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
ćao! svaka čast na brzini kojom ste me stvarno iznenadili.Uspio sam rije?iti problem bekapom sa stika,ali nakon tvog odgovora jučer jer u pismu garanciji pi?e malo drugačije...otvorio sam onaj s.gho ili tako nekako kako pi?e u pismu a ne ghost s datumom koji je puno veći.Poslije ovoga sve se vratilo na početne postavke
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ovo mi je stvarno spasilo ?ivce a i moj frend informatičar je ostao zapanjen elegantnim softverskim rije?enjima kao i samom hardverskom izvedbom kompa. Kad malo naučim ne?to o Nortonu napravit ću svoj GHOST i onda sam miran! Jo? jedanput sve pohvale za brzu reakciju!!! pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
|
![]() Hvala Dario na podrsci. Poslao sam ti i pm sa uputama za softver koji si trazio, pa ga pogledaj.
I obavezno koristi prilozeni stick, jer sa njim stedis i vrijeme i zivce ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Dobri stari Norton Ghost, spasio mi je zivce mnogo puta...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Opet problem u problem-programu | ANITA | Audio Software | 23 | 02-10-2007 10:14 PM |
problem.. midi problem | nestor | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 15-12-2006 05:24 AM |
problem veoma ozbiljan problem | alavuk | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 15-10-2006 02:47 PM |