|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Kako iz style da ukljucim bubanj da mi ide solo (bez paterna sa ostalim instrumentima) a iz programa da pozovem klavir ili bilo koji drugi instrument ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
U mikseti accomp stišaj na nulu, ako nećeš da praviš novi stil u UserStyle. Imaš na Artistovom sajtu u Banja Luci besplatno prevedeno uputstvo za Pa-50/60/80. Nemam link ; davno sam to dobio(skinuo) i zagubio
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
E kako si ga razumeo molim te objasni mi?! Pa deset puta citam sta covek pise i ne kontam koje mu je pitanje...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Hocu da ukljucim style, da iz njega ostane samo bubanj a da u isto vreme mogu da izaberem bilo koji instrument iz programa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Probaj da editujes style i da ostavis samo ritam, mada, mora da postoji i laksa varijanta.
![]() Offtopic: Znaci, ipak ces svirati Pa50? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
I dalje te ne razumem... Hoces da ukljucis style i da ti svira samo bubanj, a da onda imas full keyboard da sviras klavir preko toga?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Njemu treba da mutira sve isntrumente iz pratnje osim bubnja. Mislim da ne mozes u isto vreme da vuces style i da sviras preko cele klavijature.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Procitao sam 15 puta dok nisam skuzio sta hoce ![]() ![]() ![]() Last edited by alfom; 11-02-2009 at 06:45 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Moze naravno...
Stisnes start i ritam ce da krene. Ukoliko ti je sa desne strane ukljucen Chord Scanning pocece da svira poslednji akord koji je bio odsviran pre nego je zaustavljen stil. Da bi svirao samo bubanj moraces da pritisnes Full Uper i da iskljucis jedno od dva dugmeta, ili oba, koji sluze da se akord pamti i kad dignes ruke sa dirki. Dakle, ukljucis Full Upper, isljlucis Lower i Upper i dobices to sto hoces... Last edited by kravadinka; 11-02-2009 at 06:47 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Moze napraviti style bez accompa i upotrijebiti postojeci za templetu. Ali, kako kaze Tribal za ostalo.
Last edited by alfom; 11-02-2009 at 06:53 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Hitno potrebna pomoc.. | Inovative_kg | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 7 | 16-05-2009 02:34 PM |
Potrebna verzija 2.2 za TC Power Core. Hitno! | DSP forum | 8 | 13-12-2008 11:41 AM | |
Hitno Potrebna Pomoc | Oggy | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 03-02-2006 08:47 PM |