|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]() Meni popravilo dan ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Kakvi carevi...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
jos jedan dokaz da je zapadna entertainment industrija 100.000 svjetlosnih godina daleko... kod nas se masa lozi na policijsku stanicu... so fuckin` sad....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Robin i ekipa .... vrh !!!
Ja prosto ne mogu da verujem da je bas sve improvizacija .... Tempo emisije ..... 20 minuta bez padanja ![]() uhhhhhh ![]() Pozdrav Last edited by Max; 04-02-2009 at 12:59 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
nije bash sve improvizacija.. tj jeste delimichna.. onaj visoki i colin su stalni "gosti".. tako da kapiram da oni znaju unapred bar neke stvari.. ali ono shto izvlache iz sheshira i slichno je definitivno improvizacija.. emisija je ideja clive andersona, i krenula je na bbc-u u engleskoj.. kasnije su se prebacili na bbc america.. pa kasnije na abc.. i kolko znam na kraju je comedy central kupio prava na emitovanje..
sad, shto se tiche improvizacije.. sve to shto oni rade su bukvalno vezbe sa glumilishta.. i akademija itd.. ja sam imao slichne zadatke u shkoli glume josh u srednjoj.. akademci imaju malo zahtevnije zadatke.. tj vezbe.. a ovi su iskusni ljudi.. ne znam, shto se tiche robina siguran sam da je improvizacija.. chovek je bolesno dobar glumac, i stvarno shteta shto nema vishe filmova sa njim.. bojim se da sam sve njegovo i odgledao.. btw, gledao sam skoro sve serijale na youtubeu i sad sam pustio skidanje.. pa kad skinem mogu da ti dam.. Last edited by HeatMan; 04-02-2009 at 02:02 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
malo glupo pitanjeali samo malo | alavuk | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 11 | 25-01-2008 10:12 AM |
A sad malo ona... | tom | Promocija radova | 13 | 07-07-2006 03:08 PM |
I ja cu malo.... | Ad Fines | Promocija radova | 6 | 15-03-2005 07:17 PM |