|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
jedno lako pitanje a ja ne mogu da resim.video sam da mnogi producenti umesto opcije bounce to disk u pt u, master posalju na jedan kanal i onda u real timeu snime u sam projekat.ako znate na sta mislim...ja sam pokusavao,al nikako da izrutujem taj master signal da mi dodje negde na input.imam m audio deltu 1010rack.da li neko zna kako se to radi.koliko sam ja shvatio to je bolja varijanta od bounce to disk.pozdrav!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
![]() U pravu si, moze, ali taj "master" nije Master Track, posto njegov out ne moze da se tako rutira. Ono sto tebi treba je da napravis novi Aux Track, i da ti je to zamisljeni master. Primer: izrutiraj sve kanale u Bus 1-2, i na novom Aux Track-u kazi da je input Bus 1-2, i to je to. Record-enable-uj traku i snimi prolaz. U slucaju da zelis da koristis solo dok slusas kroz Aux Traku, onda je Solo Safe-uj (alt-click na Solo od Auxa). to je to. pozz ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
da,da, to je ta varijanta....hvala puno!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
hard disk za korg PA 80 | saji | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 0 | 29-06-2009 02:09 PM |