|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Ovako zvuci mars na Drinu na ''moj'' nacin ali ne samo moj. Ova verzija Srpske legendarne pesme nastala je tako sto sam odsvirao gitaru preko pesme ''Stoke on Trent'' Danskog techbeat dvojca. Ucinilo mi se da bi melodija Marsa na Drinu bila idealna za ovu stvar. Jedini problem je taj sto nisam mogao da menjam tonalitet pesme na pojedinim delovima, mada je meni i ovako ok.
http://www.box.net/shared/yd0qqroqtz Poslao sam ovu stvar koja je inace nastala jos 2000 godine, momcima iz Shanksa dk svidela im se ali su se slozili da bi trebalo izvrsiti neke izmene na melodiji pesme da bi se sve savrseno uklopilo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
nije lose,interesantno
gitara ti je previse treble
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Gitara je fenomenalno smeštena u matricu, pogotovo imajući u vidu da nije "miksana" nego "lepljena" na već postojeći miks.
@silicon: Zaista bi valjalo da se pojave onaj IV stepen (F) i onaj mol na kraju fraze. Ako ne možeš da ubediš Dance da "ispoštuju" harmonije S. Biničkog, pogotovo onaj B deo (kolo, koje nisi ubacio, a moglo bi da se prearanžira) ko ti brani da sam uradiš novu matricu sa sličnim grooveom? Na jako dobrom si tragu, onaj riff je jako dobar i dobro ga sviraš. Ako te mrzi da pakuješ patterne (a Danci neće) dopisuj se sa Prodigy - ne treba imati predrasude prema svetskim zvezdama, pogotovo ne prema onima koji su već u stvaralačkoj krizi, a OK su likovi... A i ovo je jako dobra kompozicija koju bi valjalo "ispoštovati" (mrzim taj izraz pa ga zato stavljam pod navodnike) u celini. Dobar ti je trip, iscimaj se malo i uradi ga "izistinski". Zato postoji Internet. Pozdrav
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 19-01-2009 at 08:01 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
Quote:
http://sr.wikisource.org/sr-el/%D0%9...80%D0%B1%D0%B0 Ono šta je meni kao slušaocu važno u celom događaju je to da si neku opštepoznatu pesmu uspeo da ubaciš u savremeni groove (ne razumem se u podžanrove, ja sve to zovem techno) tako da leži kao dupe na nošu. Elegantno odsvirana tema (tj. bez standardnih gitarističkih kurčenja) + jako dobar riff. Prosto, tvoja intervencija je učinila da neka već gotova numera postane puka pratnja. Jedino što treba da učiniš je da prestaneš da robuješ pratnji i da je prilagodiš sebi (i Stanislavu Biničkom). Ovo što si poslao je "zanimljiv eksperiment", a ako se oslobodiš predrasuda u odnosu na Dance (klin u čorbi) mogao bi da imaš autorsko producentsko/aranžersko delo. Just do it! Pozdrav
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Odlicno mi je ovo! Posjeca na jednu stvar, ne mogu se sjetit sad da ga ubijes...
... i jesam http://www.youtube.com/watch?v=SL72csO14kc Last edited by ThePopa; 23-01-2009 at 08:31 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Superoperater
|
![]()
malo je monotono... ne mnogo, ali malo...
![]() I mozda malo vise bassa, mada ne radim METALne prizvuke, sta znam ![]() pozz ![]()
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Original pesmu nisam dirao ni po duzini ,ni po sirini, a bogami ni po tonalitetu,kao ni produkcijski, ova stvar je negde sa kraja prosloga veka tako da je produkcija bar meni za ono vreme ok.Meni se cini da mozda ima vise visokih.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Direct Control - Mars Division Mix | Direct Control | Produkcija Elektronske Muzike | 0 | 25-11-2008 09:03 AM |