|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Pre dva dana, na jednoj svirci, za vreme tonske probe moj basista mi predloži da probam da odradim svirku na njegovom mikrofonu. Izvadi sm57, ja ga stavih na pojačalo i šokirao se kada sam okinuo prvi ton, nakon malo svirke. Tek posle sam pročitao šta u stvari piše na mikrofonu. Uz malo ubeđivanja sa svojim basistom, izvadio sam iz kofera svoju sm58 i 20e i trampio se. Kasnije mi je ispričao kako ga je kupio od nekog lika za 50e, a taj lik ga je nabavio na buvljaku u Pančevu za 30 dinara...
![]() ![]() ![]() Ima li neko iskustva sa ovim micom? Vidim da je jako hvaljen na netu... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Shure SM-57 vs. Sennheiser E-906 | dejankuki | Recenzije | 8 | 09-06-2009 07:49 AM |
Benassi brothers studio u Future Music | DaBear | Razno | 83 | 10-09-2008 01:57 PM |
Galvanize Remix - Chemical Brothers | alektom | Promocija radova | 12 | 16-06-2005 07:15 AM |