|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Jedan veliki pozdrav za sve drugare sa foruma i ujedno velika molba za va?u pomoć! Naime , firma "FRUVITA HELLO" je raspisala konkurs za najbolju pesmu i glasanje se vr?i putem interneta i traje do 31.decembra. Moze se glasati samo jednom dnevno. Pre glasanja mo?ete preslu?ati pesmu i videti o čemu se radi i ako vam se naravno pesma dopada, mo?ete glasati za nju!
Pesma je u izvođenju Dragana Panjka- ex pevača grupe "Generacija 5" i zove se - "Pali anđeli" i pod rednim brojem je - 143 . Unapred hvala svima koji glasaju za mene i veeeeliki pozdrav ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Edit - Zaboravio sam da postavim link !
www.hellomusic.rs |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Dzaba krecis, link neradi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Ne znam sta se desava , kada se ukuca direktno taj sajt radi !
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
fazon je u tome shto sam se i ja npr prijavio na to takmichenje al mi na pamet nije palo da molim ljude da glasaju za mene..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
HeatMan ! - ne vidim u cemu je problem! U mom postu sam naveo da kolege prvo mogu da preslusaju pesmu i ako im se svidi da mogu da glasaju za mene!
Kazi nam koja je tvoja pesma i pod kojim rednim brojem evo ja cu licno glasati za tebe , a verovatno i ostali ako to pesma zasluzuje.Podeli tu informaciju sa nama, jer upravo je to ono sto sam ja hteo da uradim....p.s. -nema ljutnje! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
147. Adriana - Oprosti mi je moj favorit. Preslusajte obavezno!!!
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
tamo je i moja pesma i svaki dan proveravam da li sam na prvom mestu, al nista...ili bar u prvih 10, opet nista
![]() jos jedna propustena sansa... sjebali su me Vuksa, U-TA-TA i Ljute papricice ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Ako vi mislite da ce se pesma odabrati na osnovu glasanja, prevarili ste se... Ne verujemd da ce u ovom slucaju pobediti onaj ko ima najvise drugara...
Mada, opet... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
"glupi"ASUS (i "pametni"Gigabyte) | milanCHE | Computer Hardware | 20 | 26-06-2009 12:01 AM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |
Da li postoji ""MUTRON" kao plug in? | splatch | Audio Software | 1 | 27-11-2005 11:46 AM |