|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 | ||
Mason
|
![]()
...i pru?a im nesebičnu pod?ku!
![]() Jo? samo nedostaje da pročitamo kako je IBM investirao u proizvodnju replika Forda Mustanga iz 60-ih i dao dobrovoljni prilog za masovniju proizvodnju Jack Danielsa i tompusa i znacemo da je PC na strani pravih mu?karaca ![]() http://www.mtsmondo.com/news/world/text.php?vest=113778 I "Epl" za gej brakove
Kompjuterski gigant, proizvođač iPod-a, kalifornijska kompanija "Epl" (Apple Inc.) podr?ao je gej brakove u Kaliforniji i prilo?io 100.000 dolara kampanji gej organizacija koje se bore protiv takozvanog Predloga br. 8, kojim je pokrenuta referendumska inicijativa u toj američkoj dr?avi za zabranu gej brakova. Tako se "Epl" pridru?io kratkoj listi kompanija koje se protive inicijativi za oduzimanje prava na venčanje istopolnim partnerima u Kaliforniji. U kratkom saop?tenju objavljenom na sajtu kompanije ka?e se da "Epl" posmatra Predlog br. 8 kao pitanje ljudskih prava, a ne kao političko i da zato javno ustaje protiv predloga. "Epl je među prvim kompanijama u Kaliforniji ponudio jednaka prava i socijalna davanja na?im zaposlenima koji imaju istopolne partnere, i iskreno verujemo da osnovna prava - među kojima je i venčanje ? ne mogu biti ugro?ena njihovom seksualnom orijentacijom", saop?tila je kompanija. Proizvođač d?insa "Levi-?traus" (Levi-Strauss) pro?og meseca je dao 25.000 dolara za odbranu gej brakova u Kaliforniji. Ovo nije prvi slučaj da "Epl" staje na stranu gejeva i lezbejki. Jo? pre petnaest godina kompanija je do?la u sukob sa okru?nim vlastima u Vilijamsonu u Teksasu koje nisu htele da je oslobode poreza zbog socijalnih davanja koja su uplaćivana njihovim radnicima gejevima i lezbejkama. Samo nedelju dana nakon ?to je "Epl" pripretio da će odustati od investicije od 80 miliona dolara u okrug ukoliko nastave sa takvom politikom, okru?no veće Vilijamsona je oslobodilo kompaniju od poreza. U anketi sprovedenoj maja 2008. godine među američkim gejevima ova kompanija je zauzela drugo mesto po popularnosti, odmah iza nacionalnog kablovskog gej TV kanala Bravo. Takođe, gej obo?avaoci ovog proizvođača kompjutera uvek ističu da je originalni logo "Epla" bila zagri?ena jabuka, kao i danas, ali u duginim bojama, koje predstavljaju jedan od simbola gej-lezbejskog pokreta za oslobađanje. Raspored boja je malo drugačiji, ali borci za gej prava podsećaju da je rodonačelnik moderne kompjuterske nauke Alan Tjuring, inače gej, izvr?io samoubistvo nakon ?to je proveo godinu dana u mentalnoj ustanovi tako ?to je ubrizgao cijanid u jabuku i pojeo je. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Sve je to super, ali te jebe uvodna rijec...Naime, IBM je proizvodjac Power PC procesora, koji je nekoliko godina stavljan u Mac, dok u zadnjih par Mac koristi Intel procesore, tako da tvojom logikom ustvari ispada da je PC latentno gay, samo jos nije "izasao"
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Mason
|
![]()
Ma meni je tek sada jasno šta im znači "Think Different"... a na šta se oni lože i na šta misle sa "Power MAC", ne smem ni da pomislim... Gay 5
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Hahahaha!!!Bolesno
![]() ![]() Idekiuse,samo da se u akciju ne ukljuci i Microsoft i ovi proizvodjaci CPU-ova(Intel,AMD) ![]()
-"A sta pisalo na vrata?" -"Odavde niko ne izlazi nejeban!" ![]() Last edited by LAMPASH; 26-10-2008 at 03:44 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
@idekius
Eeee od pocetka mi je bilo nesto sumnjivo...uh...nekako mi je odbojan Mac, sad znam zasto ![]() @dvuckovic A to sto stavljaju IBM procesore u Mac...mozda vole kad im stavlaju ne bi li se zblizili.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
jesmo mozda homici
al nam je DUZI...... rad baterije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Hteo sam da ga kupim, svi imaju pa ajde i ja....ali odustao sam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |