|
Produkcija Elektronske Muzike Sve sto vas interesuje u vezi produkcije elektronske muzike, modernih zanrova i pravaca: |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
pa da, on radi za toplovod
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
meni je ovo gotivno
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vibrator
|
![]()
slazem se, ovakav nacin rada pruza dosta slobode u radu i prelazak na nesto sto bi se moglo nazvati remiks uzivo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Da super je on to sve setapovao. Skroz okej
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Izmislili su to likovi iz NI, da nas malo bolje upoznaju sa mogucnostima poljoprivredne masine
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
ne znam jeli neko ovo vec kacio....
ima dosta zanimljivih intervjua i predavanja...vecina traje preko 60 min... nadam se da ne remetim topic sa ovim... http://www.redbullmusicacademy.com/v...hive/lectures/
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
pa ne bih se slozio da je on izmislio toplu vodu u ovom slucaju. npr chris liebing je u drugoj polovini 2005. poceo da koristi gotovo identican setup, samo je koristio faderfox-ove midi kontrolere, a&h xone xd serija tada jos nije ni postojala (3d se pojavio krajem januara 2006 a 1d vise od godinu dana kasnije)... chris je verovatno svoj setup "izvukao" iz setupa "live/dj acta" collabs (speedy j + chris). ustvari, collabs su radili ono o cemu richie danas prica... njihovi nastupi su bili mesavina dj seta i "elektronskog" live act-a tj tehnologija koja je bila dostupna u to vreme (2005e) im je to omogucavala. danas, richie se slika i reklamira traktor kao da se taj softver juce pojavio i kao da ga je on otkrio... ovo je primer odnosa marketinga i dj industrije danas. richie je dobio gomilu para da bi nam otkrio deo "njegove" magije i da bi nam objasnio kako je sasvim ok da dj-evi koriste samo lap top za pustanje muzike... i kako danas gotovo svako moze da ima osecaj da je dj.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
jos jedan mit iz nasih krajeva!! NIKO ne dobija "ogromne pare" da bi reklamirao neke sprave!! Pogotovo ne Traktor...pa ne prodaje se to na milione!!! Sve sto DJ/producent dobije je (mozda )neka besplatna spravica ili software i recimo 60% popust na njihove sprave! Dok sam bio u Soho Studiju, MJ Cole je reklamirao Focusrite...samo je dobio popust na par njihovih sprava (koje je posle prodao! da izvuce neke pare..he,he) I Grant Nelson je promovisao Korg - par dzabe spravica, one po 100 Fuca,, Dvojica Jevreja promovisu Waves, isto samo mali popust (30%) to je sve.. nema velike zavere, nema ispiranja mozga za velike love..samo DJ-evi pokusavaju da se skrpe za neku kintu!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Mnogo objasnjava , a u stvari mi se cini kao da se pravda sto ne radi nista
![]() Jednom sam video tipa koji skrechuje 4 gramofona .... i to mi je bilo za respect .... ovo mi je malo retardirano ..... sve u sinku i on kao nesto radi ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Opet ja :D | Arthur | Promocija radova | 9 | 13-11-2007 02:28 AM |
Opet ja! | X-Dreamer | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 16-07-2005 08:49 AM |