|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav svima. Pre neki dan sam kupio sw-5.1 3000 Genius, dakle radi se o sistemu 5.1 zvucnika. Sve sam lepo prikacio iza, ali mi se ne cuje subvufer i oba rear zvucnika. Da li neko zna u cemu je stvar, da li postoji nesto sto ne znam ili su jednostavno pokvareni? Pazite sada ovo. Korsitim zvucnu karticu M Audio Delta i 5.1 sistem mi zauzima samo out 1 i out dva na muzickoj kartici posto sam zalemio tri mini dzeka koji idu iz vufera u komp sa onim koji ide iz muz kartice u vufer. Meni rade centralni i oba front zvucnika, ali zvuk je bez basa uzasan
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
to sto si ti zbudzio nije 5.1.... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
da, u pravu si. Ali kako da ih nateram da svi rade?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
banned
|
![]()
Zameni audio kartu, delta nije pravljena za kucni surround, odnosno moze se koristiti i za to, ali samo za slanje digitalnih podataka preko spdif-a do surround decodera. Mada nisi ni rekao koja delta...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
M-audio Delta 1010 moze da se koristi za 5.1 surround. Analogni izlazi se mogu bez problema koristiti za spajanje na 5.1 sistem!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Za one koji imaju problema sa SATA driveovima i Sil3112;3114 | zvincic | Computer Hardware | 2 | 19-05-2005 10:59 AM |
Rjesavanje problema s Wavelabom | Shot | Audio Software | 11 | 26-02-2004 12:46 PM |