|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Dva omiljena VSTa (Culture i majestic) ne rade stabilno kod mene na nekoliko DAWova uzastopno. Postoji li neki YT ekvivalent, upgrade (complete ?) koji sadrzi neproblematicne verzije ovih instrumenata?
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Ja Mayestic i ne koristim upravo iz tog razloga sto pravi probleme. Verovatno su u pitanju Quad procesori, jer sa njima opasno pravi probleme.
Diviner moze podrobnije da ti objasni tu problematiku, znam samo da na mom RuDAW-u nije instalirao Mayestic upravo zbog toga! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Majestic ne koristim ali koristim Culture percusions ima jedna kvacica koju trbas da uradis da bi radilo dobro otvori Nuendo-plug-in information nadji Old Host Behaviour i aktiviraj ga kvacicom kod mene radi bez problema nadam se da ce i kod tebe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Radi on sam za sebe ok, ali cim se otvori jos nesto u Nuendu od vsta, odmakne rad, program pocne da puca, a ne zna se zasto...... sve dok ne ugasim culture....sa necim se kosi (sa samim sobom, izgleda ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Tu ti vec nemogu pomoci i ja ga malo koristim jer ima jos dobrih prgrama za koji su slicni ako ne i bolji
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|