Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 03-07-2008, 05:24 PM   #1
OFF
Pro Member

OFF's Avatar

Default Yellow tools....?

Dva omiljena VSTa (Culture i majestic) ne rade stabilno kod mene na nekoliko DAWova uzastopno. Postoji li neki YT ekvivalent, upgrade (complete ?) koji sadrzi neproblematicne verzije ovih instrumenata?
Old 03-07-2008, 08:09 PM   #2
akordeonista
Senior Member

Default Re: Yellow tools....?

Ja Mayestic i ne koristim upravo iz tog razloga sto pravi probleme. Verovatno su u pitanju Quad procesori, jer sa njima opasno pravi probleme.
Diviner moze podrobnije da ti objasni tu problematiku, znam samo da na mom RuDAW-u nije instalirao Mayestic upravo zbog toga!
akordeonista is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2008, 12:33 AM   #3
dell
Junior Member

Quote:
Originally Posted by OFF View Post
Dva omiljena VSTa (Culture i majestic) ne rade stabilno kod mene na nekoliko DAWova uzastopno. Postoji li neki YT ekvivalent, upgrade (complete ?) koji sadrzi neproblematicne verzije ovih instrumenata?
Majestic ne koristim ali koristim Culture percusions ima jedna kvacica koju trbas da uradis da bi radilo dobro otvori Nuendo-plug-in information nadji Old Host Behaviour i aktiviraj ga kvacicom kod mene radi bez problema nadam se da ce i kod tebe.
dell is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2008, 12:39 AM   #4
OFF
Pro Member

OFF's Avatar

Quote:
Originally Posted by dell View Post
Majestic ne koristim ali koristim Culture percusions ima jedna kvacica koju trbas da uradis da bi radilo dobro otvori Nuendo-plug-in information nadji Old Host Behaviour i aktiviraj ga kvacicom kod mene radi bez problema nadam se da ce i kod tebe.
Hvala, ali znam za to

Radi on sam za sebe ok, ali cim se otvori jos nesto u Nuendu od vsta, odmakne rad, program pocne da puca, a ne zna se zasto...... sve dok ne ugasim culture....sa necim se kosi (sa samim sobom, izgleda )
Old 10-07-2008, 11:44 PM   #5
dell
Junior Member

Quote:
Originally Posted by OFF View Post
Hvala, ali znam za to

Radi on sam za sebe ok, ali cim se otvori jos nesto u Nuendu od vsta, odmakne rad, program pocne da puca, a ne zna se zasto...... sve dok ne ugasim culture....sa necim se kosi (sa samim sobom, izgleda )
Tu ti vec nemogu pomoci i ja ga malo koristim jer ima jos dobrih prgrama za koji su slicni ako ne i bolji
dell is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules