|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Ne znam da li ova kombinacija moze ili ne, ali ako neko ima iskustva sa ovim neka mi napise par reci:
Sa MAC PRO sam dobio Tigra 10.4.10 i Leoparda 10.5.1 Sa MAC BOOK (nije PRO) sam dobio samo Leoparda 10.5.2 Podelio sam u MAC BOOK disk na 3 particije. Na Prvoj je Leopard Na drugoj particiji sam PROBAO da instaliram TIGRA koji sam dobio sa MAC PRO, ali to ne moze... Probao sam i Tigra 10.4.9. koji je dobijen sa MacBook PRO, pa ne ide ni to. Ima li ko saznanje ko ima MAC BOOK malo stariji od mog, a da ima TIGRA 10.4.10. pa da mi ga ustupi, ili da li je to uopste moguce ??? Pozdrav
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
mislim da nece moci, jer je insatlacija lokovana samo za odredjenu masinu.
ima na torentima Macbook Restore DVD with Mac OS X 10.4 Tiger DUAL LAYER ali ce ti trebati dual layer dvd i treba neki password da se resetuje. posle lepo uradis update i imas 10.4.10 verziju |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Hvala, Hvala, Hvala
Samo da obavestim zainteresovane: Probao sam da podignem Tigra na MacBook : sa originalnog diska od MacPro, sa originalnog diska od MacBookPro sa originalnog diska od MacBook (kupljenog pre 6-7 meseci) Zakljucak: moje saznanje se, zahvaljujuci YOLOKO-u, mom prijatelju sa ovog foruma, poklapa sa raznim tekstovima procitanoim na raznim stranim forumima: Pokrenuti Tigra na zadnjoj - novoj seriji MacBook racunara - NIJE MOGUCE. Isporucuje se sa Leopardom 10.5.2 i sa njim radi odlicno (a naravno i sa 10.5.3)
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Must Have - New Mac Book Wheel | SHIVA | Pricaonica | 12 | 14-01-2009 09:03 PM |