|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=3487
da li je ovo ok da se radi neki nastup sa njim ili sta mi predlazete od konfuguracije za neku cifru oko / do 500e bez zvucne karte ... znaci nju posebno uzimam van spomenutog cenovnog opsega ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Ovisi sta ces raditi s njim?!
Ja imam asusov laptop (doduse malo stariji A3 sa centrino procesorom) i to mi je komp na kojem radim svu produkciju (uf... moram si neki rudaw naruciti ![]() Mogu ti reci da imam jako dobra iskustva s njim po pitanju stabilnosti. Jedino nisam siguran koliko je taj procesor dobar posto zadnje vrijeme ne pratim trziste. Moj sa centrinom radi super dok je npr. sa celeronom za audio gotovo neupotrebljiv. U svakom slucaju dajem glas za Asus i ak cu ponovno kupovati lap opet cu uzeti neki njihov model. ![]() Last edited by Maiv; 06-05-2008 at 10:33 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Josh jedan glas za ASUS. Moj je A4, nikad problem.. koristim 1616 uz njega..
Shta planirash sa njim? Ableton, ...? edit: evo i fotke.. Last edited by MHz; 06-05-2008 at 11:25 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Uh da zaboravio sam, moja iskustva vrijede za Live i Traktor (za Cubendo ne garantiram
![]() Paz sam ak ces ga koristit i za net da ne zaboravis iskljuciti antivirus (jednom davno mi ga je NOD srusio usred nastupa ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
pa bilo bi lepo koristiti nuendo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Nemoj ocekivati previse, ipak su to slabiji procesori za iste novce, a i disk je najcesce sporiji
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
iskreno ne ocekujem samo da to radi posao jer vstIovi ne sviraju svi odjednom ... imam u ponudi sa tim lap topom hdd od 7200 rpm-a sto je skroz ok
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Pa to je onda super, ne znam kak je s nuendom ali u liveu se dadu dobro srediti resursi da to sljaka. Nest u ram, nest smrznut pa s diska a nest na procesor.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
pa po tom principu i radim , znaci export sve u audio i ono sto mi treba za minapulisanje ostavim u vstI varijanti + iz nuenda saljem midi clock za sinkanje neih sprava u slave modu (sprave su u slave modu) pa bi bilo dobro da i latencija bude sto manja 1024/512 je prihvatljivo buffera po m-audio "standardu" , nisam kuci pa ne mogu da prevedem na "srpski" tj u milisekundama
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]()
Ja radim sa Tochibom vec dve godine,centrino je unutra i ni jedan problem do sada nisam imao.Cak sam se i preopustio pa ni cd sa back up-om vise ne nosim.Ako nadjes neki da ti se uklapa u budget,obavezno ga uzmi u obzir.Pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
EVENT Opal - jako hrabar nastup! | Tiki the Boyler | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 17 | 10-09-2010 03:44 PM |