|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Planiram prodavat neke stvari na eBayu pa me interesira da li neko zna koja od postanskih firmi u HR ima najpovoljnije tarife sa worldwide shipping opcijom, koga od njih da zovem i raspitam se za detalje, tarife i tako to?
Hvala ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Sam pitam, sam odgovaram
![]() Na kraju ispada najjeftiniji HP. Imaju online izracun za medjunarodni promet pa je lako odredit postarinu ovisno o vrsti i tezini posiljke. Imaju i EMS uslugu koja je dosta skuplja Overseas ne radi dostavu van zemlje, ali navodno hoce uskoro. DHL radi iskljucivo avionski i za poslat npr. paket od 5kg u Njemacku traze 150 eura. Za tu cijenu najisplativije je poslat heroin ![]() Za isti paket, koji doduse ne bi bio isporucen slijedeci dan ali vot d fak, HP bi trazio cca 22 eura. Eto, pa ako kome ikad zatreba sad ima osnovnu informaciju.
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
oglas za madolinu na ebay-u :) | DADDY Z | Razno | 2 | 25-10-2009 03:16 PM |
ARP Odyssey na ebay-u | pleon | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 18 | 15-09-2009 12:46 AM |
SonicCore XITE-1 is shipping !!! | anap25 | DSP forum | 5 | 15-05-2009 10:18 AM |
Vest: Boss ME-70 now shipping | dejankuki | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 12-03-2009 04:00 PM |
ebay ..... kako to ide ? | Max | Razno | 11 | 05-06-2006 04:39 PM |