|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Razmisljam o kupovini Andromede pa me zanima misljenje clanova foruma o tome koji od dva navedena efekt procesora bi mi vise odgovarao u kombinaciji s Andromedom:
TC Electronic M350 ili Lexicon MX300? Znam da se radi o budget efektima, ali meni bolje od toga niti ne treba ... malo reverba i pokoji delay. Ova dva mogu nabaviti po dosta slicnim cijenama i uklapaju se u moj budget. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MCI Master
|
![]()
heh za te pare radije uzmi lexicom 15II ili lxp 1 , ILI cak ensoniq DP4+ ...
ljepse ce lezati na andomedY ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Mislim da mu ne treba mu "+" verzija od DP-4 ako će spajati samo na synth, po?to je jedini dodatak na "+" ulaz za gitaru i nekoliko efekata za gitaru. Razlika je ipak 100 EUR.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Slazem se. Ja sam od tih "budzet" varijanti uzeo BOSS SE 70, i mogu reci da daleko nadmasuje svoju cenu danas-180 eura. Vredi razmisliti o tome
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
mod?rateur analogue
|
![]()
imas solidan efekt gore na andromedi. a od ovih NIJEDAN ako bas ne mora.
ako mora onda TC. slusao sam ga i okay ye ali nikakav spektakl u ondosu na WEDGE koji vec imas u sintu. ja bih ti preporucio Lexicon MPX-1, ili Ensoniq DP4. jer su ipak odmak od WEDGE-a, i odlicno rade na sintu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
A valja li boss sx700 za te akcije?
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
OK, hvala na savjetima ...
Andromeda je stigla. Hvala Clusteru za onaj broj telefona ![]() Kostala me k'o svetog Petra kajgana, ali je u odlicnom stanju, kao nova, nisam pronasao niti jedne ogrebotine, a na LCD-u je jos bila zakeljena zastitna folija. Jednostavno mi se vise nije dalo cekat i petljat s dealer-ima ... te se vise ne proizvodi pa se ne moze nabavit; te se proizvodi, ali se ceka mjesec-dva; te se moze nabavit polovna iz USA, ali to je macak u vreci ... Za sada necu kupovat nikakav efekt. Malo sam eksperimentirao i spajao na Waldorf QRack te propustao kroz njegove efekte i to mi zvuci jako dobro. Vidjet cu s vremenom da li mi uopce treba neki posebni efekt. Uglavnom, zvuk je zbilja poseban. Nisam imao puno vremena za isprobavanje, ali cini mi se kako ce jako dobro funkcionirat u kombinaciji s Waldorf-om, barem za vrstu glazbe koja mene zanima. Kako stvari stoje, QRack ce uskoro biti zamijenjen s Q+ jer sam dobio ponudu koju ne mogu odbit ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Svaka čast !!!!!
To je opaka ma?ina. Ma... mislim da ti pola toga vi?e neće trebat.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Uhfgh zavidim ti
![]() Ajd neki demo da chujemo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Ostavio sam si Q-a koga cu zamijenit za Q+ kad stigne, a za "ispomoc" imam jos Virus C i Novation ... i to je to - vise nego dovoljno za ono sto mi treba. Naravno, imam i onu "mrcinu" od PC-a ako mi bas zatreba nesto od software-a. Za sada samo uzivam u zvuku ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
TC electronic M350 pitanjce... molim pomoć | vragek666 | Computer Hardware | 2 | 30-07-2009 10:55 PM |
TC Electronic M350 vs Lexicon MX 200 | Elf | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 08-12-2006 03:41 PM |