|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Jel moze neko da mi kaze zbog cega mi je zatvoren oglas o prodaji KYMA-e?
Htedoh da obnovim oglas i vidim Thread Closed !!!! Moderatori?
#2 |
Vibrator
|
![]()
da nisi sam zakljucao?
|
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Nisam, ne vidim zasto bih to uradio .
Upravo videh da je sada ponovo otkljucan ???!!!
Be more PRO less TOOL... Last edited by Moritz; 23-02-2008 at 06:15 PM. |
![]() |
![]() |
#4 |
Vibrator
|
![]()
ja sam otkljucao, mozda je neko zbog tri tacke pomislio da treba da se zakljuca..
|
![]() |
![]() |
#5 |
MCI Master
|
![]()
evo malo OT ili mozda je topic
Ne jedanput primjetih da moderatori odgovaraju na oglase i prave se ludi kao to nije nis, a svima su zabranili postanje po oglasima.... ajde se dogovorite sami sa sobom OGLAS je oglas i svako ima pravo oglasavas sto mu pase i na nacin koji mu pase u svom threadu, ako ima vredjanja ili sl.. onda ga brisite ili upozorite a pa tek onda brisite osobno mi se hebe za neke stvari ali vidim da se to ponavlja i nije u redu... ne pada mi na pamet za sada da ikoga prozivam ali se u svom moderatorskom dijelu dogovorite i organizirajte ako je BAN onda neka je i obrazlozite ako nije ne pisite komentare ili sl na oglase jer ste sami na to stavili kljuc, a brisati oglase je malo LOW!!!!! i to bez najave!!! eto morao sam vam reci drugovi moderatori!!!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vibrator
|
![]()
moderatori i vip clanovi mogu da pisu po oglasima, i njima je takodje zabranjeno, ali neki nisu na to obratili paznju pa je doslo do propusta.
nadam se da toga nece biti ubuduce. |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Mason
|
![]() Quote:
Luckast jesam, ali ne i lud. Soba mi je o.k. , imam neke zamerke, ali... ipak.. ne tolike da sa njom razgovaram ![]() Quote:
Kljuc je kljuc u smislu ne postovanja nikoga u svrhe price, dogovora itd., ali nije i kljuc za upozorenja, ako dodje do krsenja pravilnika foruma i naravno da ce se onda intervenistai, a uvek je bolje upozorenje, nego ban. Ban tek ako upozorenje ne pomogne. Bolje je za sve. Niko ne upozorava bez razloga i ne odlucuje se tek tako da nekoga upozori, a za ban se je jos teze odluciti. 3. Zabranjeno je bespotrebno spamovanje (stvaranje "fazon" oglasa)... Naravoucenije: -To sto se u oglasima ne postuje, ne znaci da je to odmetnuti deo foruma i da se tamo moze raditi sta se hoce. Dakle, kljuc za moderatorske i administratorske intervencije ne postoji, niti je ikada bilo reci o tome. Kad smo vec kod kljuceva, evo i ovde jedan ![]() P.S. Nesto si pogresno protumacio, ne za postvanje u oglasima tipa "Koliko dukata?"... tu si u pravu 100%, vec za upozorenja itd. To je u i u tvom interesu, kao sto je i u interesu foruma, jer nikome ne odgovaraju spam oglasi. Pogotovu tebi nebi trebalo da odgovaraju, jer cesto prodajes nesto, a to, koliko sam primetio, radis na fer i korektan nacin i ne bavis se spamovanjem... tako da si i ti zrttva bumpovanja oglasa.
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 24-02-2008 at 04:32 PM. |
||
![]() |
![]() |
#8 |
MAO
|
![]()
samo da obavestim javnost da se u moderatorskom delu debelo i intenzivno debatuje oko novih pravila oglasavanja te da ce promene uslediti uskoro
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
oglas za madolinu na ebay-u :) | DADDY Z | Razno | 2 | 25-10-2009 03:16 PM |
Oglas | RNT | Pricaonica | 4 | 14-01-2009 02:54 AM |