|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
definitivno ima ogroman displey...a ovaj hanah je bolje uradio demo za Juno G prosli put, ali dobro...
http://www.sonicstate.com/news/shownews.cfm?newsid=5979 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Narucio, ali moracu da sacekam kraj aprila, taman da skupim "keke", al' mi bale vec cure...
Izgleda da su ispravili poneku sitnicu koja je malo falila na X-u...
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Koja je cena? Sigurno 2500-3000e ?
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Ako sam dobro shvatio, negde oko 2500, sa tendencijom da ipak bude malo nize, jer izgleda da su malo "preterali" sa inicijalnom MSRP
(ja naravno narucio moj omiljani "format" a to je 76 half weighted keys) Blize informacije kraj marta...
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() izvinite, moram malo ![]() Volem i ja Rolande, no se foliram ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
ne mogu da dobijem hemonde na rolandima koje zelim,i dok tako bude,necu ni da gledam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Za sada NE prodajem, moram da vidim prvo ima li sustinske razlike, ili je samo "evolutivna", a sto se tice Hammonda, tu su u pravu, ko zeli takav zvuk treba da se okrene ka VK seriji ili da kupi SRX kartu na kojoj je zastupljen. Ne mogu da izdrzim a da nemam Fantom G7, to je (nazalost) jace od mene...
Jos kada bi se pojavio RACK, a da prima recimo 4 buduca prosirenja...
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
mod?rateur analogue
|
![]()
nemogu vjerovati.. jos jedna u nizu verzija Fantoma sa (minimalnim) kozmetickim upgrade-ima.. daklem taj Roland je od najinovativnije firme, postao apsolutno najdosadnija ..
![]() ![]() cak i Korg, ciji trenutni ROMpler sound ne ljubim nista vise od rolandovog, je zadnjih x godina puno inventivniji. (doduse ni oni se ne iskazase ovaj namm). u biti, osim ovih modularnih proizvodjaca, ovaj NAMM mi je dosadan ko trckalica nakon previse nezrelog voca.. sve neko prepakiravanje.. i moog i svi.. bljuvv i... smrc... nista izgleda od K3000.. kurzweil je polumrtav.. steta.. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Novi expansion pack za Fantom sintisajzere | dejankuki | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 0 | 11-08-2009 05:31 PM |
Novi update za Fantom-G verzija 1.30 | dejankuki | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 03-07-2009 08:49 AM |
Roland Fantom G vs. Fantom X | sRce | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 12 | 12-05-2008 05:54 AM |
novi stylus , novi battery | markoni | Audio Software | 5 | 14-11-2004 01:51 PM |