|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
nemam nikakvog iskustva sa ovim,a verujem da bi mnoge zanimalo.dakle:voleo bih da neko iznese svoje iskustvo po ovom pitanju,tj. po pitanju povezivanja vise racunara u jedan audio sistem.interesuje me kako se to izvodi u nuendu(cubase-u) i koji se resursi tom prilikom koriste(tj.da li se koristi procesorska snaga svih umrezenih machina?) i koji su potrebni preduslovi?bez veze mi je ovo palo na pamet,jer mi je kuma(inace graficki dizajner) spomenula da je u radu sa grafikom to i te kako izvodljivo i pozeljno i da se visestruko skracuje proces renderovanja jer se koriste procesorski potencijali svih umrezenih komp-ova.oni su u svojoj firmi umrezili 8 racunara koji simultano rade na pojedinacnim zadacima i sve radi kao sat,posto obicno dobijaju jako kratke rokove od narucilaca i moraju brzo da reaguju.
dakle,ako bilo ko ima nekog iskustva(makar i sa 2 umrezena kompa),bio bih mu jako zahvalan da nam isto iznese i eventualno da neke smernice oko setup-a. pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
koristan link http://www.fx-max.com/fxt/
Usput pretrazi i forum. Mislim da je bilo reci o ovome u vise navrata. Poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
pogledao,thx.mada opet svako vrti neku svoju pricu.....nije nista hitno,probacu da link-ujem moj i zenin komp,pa cu se malo poigrati
poz.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Najbolje je preko fx teleporta. Na jednom kompu instaliras seq na kom radis (nuendo itd...) a na drugom vst instrumente i plugin-se. Pokreces vst normalno iz master kompa a otvara ti se vst u drugom kompu i trosi njegove resurse. Ja sam to cesto koristio. I radi extra.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Svojevremeno sam vukao SIR iz druge mashine. Isto vazzi i za VST instr. ili bilo koje PlugIn-ove. Radi!!! Pozdrav!!!
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
I ja sam najvise koristio za SIR, Xphraze par komada, Atmosphere....
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Podesavanje Win XP i racunara | alfom | Computer Hardware | 1 | 22-10-2008 04:51 PM |
dosta vise | alavuk | Pricaonica | 16 | 20-09-2008 10:09 AM |
Da vise ne bi lutali | AcaHari | Tutorijali | 0 | 10-04-2008 02:29 PM |