|
Tutorijali Mala skola upotrebe hardvera i softvera, tehnika snimanja vokala, gitara i bubnjeva, koriscenje VST instrumenata i semplova...... forum obuhvata razlicite nivoe znanja |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Htela bih da radim aranzmane i snimam vokale,pa me interesuje koji program i muzicka kartica su mi najbolji i najjednostavniji za pocetak.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
cao maya. kakve bi aranzmane htjela da radis? da li da radis sa ljudima, ili ti sama sviras preko midi klavijature ili kombinaciju? kakvu muziku volis? kakvu muziku postujes? da li planiras da snimas pjevacku grupu, hor ili solistu? sto se tice kompjutera dovoljan je onaj najjeftiniji sa integrisanom karticom, on ce da radi kao zmaj! u kojem programu zelis da radis? ili samo hoces da se zezas kod kuce, klikces i izbacujes hit za hitom i zaradis puuuuuuno para? samo reci ovdje je to samo na klik!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Cao,Lou! Sto se tice muzike koju postujem,pa... Volim sve sto je kvalitetno. Rock,pop,heavy metal... A planiram da radim sama,sto znaci samo klavijatura. Pevam vec osam godina,zavrsila sam nizu muzicku za klavir i sad bih htela da se oprobam u komponovanju i aranzmanima. Nadam se da ces na osnovu ovih sturih podataka moci da mi das neki konkretan predlog. Budzet za ulaganje u opremu mi i nije neki,cisto da to imas u vidu. Unapred zahvalna!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Anita,hvala ti puno! Mnogo si mi pomogla,a sad cu da krenem da se raspitujem za cene. I mozda da opljackam neku banku!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
evo da resimo izbor midi klavijature koji je anita predlozila , bolje uzmi roland a33 , neces se pokajati imam je godinama (eto vec 10 godina) i nista joj ne fali , komsija 'armonikas je pokusavao prisvojiti :]]]] ali neuspesno , sto se tice karte uzmi m-audio audiophile192 ... eto :]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ma nema potrebe, pola stvari koje ti je Anita navela vec imas...
![]()
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Pre bilo kakve odluke, savetujem ti dooosta price sa znalcima oko toga, kako bi kompletno usla u stos i mogla da odaberes ono sto ti najvise odgovara, a usput ces nauciti puno toga sto ce ti znaciti. Rumski je dobar pocetak, ali moras naci i 3D ljude koji ce biti tu da te upute kako SAMA da odradis nesto, dakle uci od drugih i stvaraj sebe - ne kopiraj njih...
edit:hehe, od ovog posta postadoh senior member... ![]()
![]() |
#8 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
ja sam sebi nesto gledao za kontroler novation remote sl compact 25.. nekako mi puno bolje djeluje od razvikanog m-audia(axiom25) a ima mi i touch padove koji su mi se jaako svidjeli na prvi dodir.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pitanje | Goran | Razno | 2 | 13-07-2006 05:10 PM |
Pitanje ? | merak | Audio Produkcija - Tehnike | 9 | 12-04-2006 05:30 PM |