|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Postovani forumasi evo linka za jedno cudo od mixera koji ce biti u prodaji od 2008 godine. Svaka im cast na riziku u razvoju, na filozofiji, kupicu jedan ako me ubije bingo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Ajajajajaaaajjj, caramba,
ovo bi biJo space shuttle! i posto ovo?
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Ovo ima bar godinu i po dana ......
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
MCI Master
|
![]()
stari info
znam za ovo vec 2 godine i znam da to nebih kupio i da imam pare! nije da ne valjha nego sve drugo...LAMPE, HLADJENJE, POTROSNJA, REMONT i odrzavanje!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Joj majko...kolko...1 ili 2 Milja?
![]() |
#7 |
Psiho
|
![]()
mora da su arabijski sheici vech rezervirali unaprijed po jedan komad za snimanje zvuka svojih ferarija u garazhama
![]()
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Pa Roginatoru nisam ja stavio thread da bi ti kupovao (dosta si valjda kupovao), vec da raspravljamo malo na temu koncepta ideje, kvaliteta. Ja uopste ne sumnjam da ti ljudi znaju sta rade, ali mi se svidja njihova hrabrost da u veku digitalije oni krecu sa konceptom za koji je pitanje koliko ce da se isplati, u svakom slucaju je ezoterija, a gotovo sam siguran je ovakav tip analogije potpuno saglasan covekovoj analogiji. Osim SSL dualiti ja ne znam da neko nesto ovako ozbiljno pravi u poslednje vreme. Sve je moda, mozda se desi da ove digitalije jednog dana prodajemo za 1 euro, i pocnemo da sviramo alive, a onda ce 99% sadasnjih poslenika muzike da duva u prste. Ideja mi je bila da cujem druga misljenja o mogucem zvuku ovog mixera, dal sabira dobro i slicno, to je ideja pa izvolte
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Mason
|
![]()
Doci ce dan kad ce i njega Rogina da razbuca na kanale... nema toga koji je izbegao takvu sudbinu
![]()
![]() |
#10 |
MCI Master
|
![]()
@ Braca
hehehheeee ok istina ja to ne bih kupio ali ako smo kod koncepta sprave...ideja je OK.... samo me muci sto sam nacuo da im bas i ne ide finaliziranje stroja...tj.... imaju neke tehnicke probleme.... a kako i nebi kad toliko lampi ni u frizideru nemozes ohladit ![]() tehnicki jako lijepi zamisljeni ( i naravno to moze samo njemac) imaju dobar heritage od Tab-a i siemens-a e da ima odlicnih novih strojeva koji se proizvode RECIMO API Vision ili neve (...hmm koji je ono model ![]() http://www.audient.co.uk/product_ASP8024_1358.aspx ma ima ih samo nisu tu poznati..ali istina nema ih ko nekad ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Chudo! | zmaj | Audio Software | 32 | 19-01-2005 06:37 AM |