|
Ogi Radivojević Producent, aran?er, dirigent,orkestrator, pevač perkusionista, umetnički direktor, jedan od glavnih članova Bregovićeve live-act ekipe, internacionalni saradnik većine dobro poznatih umjetnika (Iggy Pop, Ofra Haza, Jorgos Dalaras, Cezaria Evora (Capo Verde) itd...), ali i samostalni stvaraoc (Hajde Cico sa Albuma "U tebi kad me ima" jedan od najpoznatijih hitova) razgovara sa vama na temu muzicke produkcije... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Jesu li Daltoni vredeli ne?to?
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Kako to mislis jesu li vredeli, ako mislis na Daltone iz Nisa, to je jedan od prvih bendova u ex Yugi, verovatno 6/5 forumasa jos nije ni rodjeno kad su oni svirali rock.n roll.Njihov najveci nastup je bio na sajmistu valjda neka gitarijada. Licno ih poznajem i jos uvek su jako aktivni u muzici i sjajni muzicari
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() A da su neki od "Daltona" i dalje aktivni, to je tacno... http://www.barikada.com/bb_lokner/ex..._stankovic.php
![]() |
#4 | |
Member
|
![]() Quote:
Da iskoristim ovaj prostor kada sam se već latio tastature: Ogija ne poznajem lično, ali sam upoznao Raleta i mogu reći da se radi o divnom čoveku koji mi se dopao ne samo zbog vrhunskog poznavanja muzike već i zbog finog ponašanja. Koliko sam video u nekim TV emisijama Ogi je očigledno nasledio mnoge vrline svog oca. Last edited by Sava; 23-10-2007 at 08:21 AM. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Iver ne pada daleko od klade, pa otud i sve pohvale Ogiju, s kojim sam imao susrete u studiju kod mene. A Ogijev tata poznati Rade Radivojevic je bas ono pravi umetnik sa evropskim referencama, a secam ga se i kao klinac kada je u Nis na neku svirku doneo Prophet 5, ja sam bio sokiran dobrim zvukom a jos vise njegovom dobrom svirkom (ako se ne varam wonder Isn't she lovely-motel medijana).
Pisem i gledam da ne preteram, ali iznosim cinjenice, pa onda i zelim Ogiju najbolju mogucu karijeru, mada mi je zao sto je poceo da se bavi komercijalnom muzikom, jer je onaj drugi deo muzike jazz i sl. izgubio pravog muzicara umetnika, sve u svemu porodica Radivojevic je jako talentovana i uspesna |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
kod nas u Valjevu ima ja mislim 12-oro brace Daltona , mozda koja sestra medj njima, od '91 recimo , do 82 godishta XD
svi su isti normalno hehe
|
|