|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Ortakova gitara je bila kod mene jedno godinu dana. Svideo mi se fazon sa sviranjem gitare, a sada je doslo vreme da je vratim, pa gledam da nadjem neku za sebe.
Da li da uzmem novu ili polovnu? Ova na kojoj trenutno sviram je u fazi raspadanja, tako da bi svaka iole normalna gitara za mene bila zadovoljavajuca ... Ako neko prodaje akustaru neka mi se javi na PM, naravno treba mi akustara za pocetnika, manite me nekih skupocenih cudesa ... Voleo bih da ima siroki vrat i da bude "ozvucena" da mogu da je ustekam u komp i da ima plasticne zice ... to su svi zahtevi koje imam nadam se da ne trazim previse ... Fond je 100 evra, maksimum 150, mada ne bih imao nista protiv i da kupim neku polovnu za 50 ... Sta i gde da uzmem? Pomagajte.
Ej, Ljubice, Ljubice, grudi ti, Ljubice, kao haubice! ![]() Last edited by SumAnuT; 01-09-2007 at 08:40 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
TC Level Pilot | Max | Monitoring | 24 | 20-03-2009 07:15 PM |
Balansirani line level prekidac | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 03-02-2009 11:26 PM |