|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
http://www.studioreanimator.be/image.../gallery11.jpg
daj nabavite neki smajli koji se krsti !!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
koliko to vrijedi?
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
i bill gates bi morao da mu otplacuje na rate :]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Ajd' ne preterujte!!!
Nije da se hvalim, ali jedno 30-35% od toga sam i sam posedovao, pa rasprodao (Hammond C3, Oberheim FVS4, Moog, ARP 2600, Clavinet D6, E7, Rhodes Stage & Suitcase, Hohner Pianet N, Pianet C, ARP ODYSSEY, ARP OMNI,Roland TR 808, 909, CR 78, JUNO 60, JX, SUPER JX, D 50, Yanaha DX7, TX 81Z, BINSON echorec, ROLAND SPACE ECHO, SRV, SDE, URSA MAJOR, Yamaha REV 7, REV 5, SONY, YAMAHA, LEXICON, STUDER ITD ITD ITD) pun k...c starudija, shvatite ljudi, te sprave su PREVAZIDJENE!!!! ima mnogo NOVOG hardwarea koji je drasticno bolji i po zvuku, a narocito po pouzdanosti, preciznosti, raznovrsnosti, memoriji, ponovljivosti, jednostavnosti rukovanja...Ako ste vec idolopoklonici proslosti, (to je zbog toga sto niste u istoj ziveli, bar vecina od vas) - zasto se ne vozite fijakerom, ne saljete postu golubom ili dimnim signalima, i ne perete ves rucno, u kotlu na lozenje, u vesernici? To je otprilike adekvatan stav. Licno tvrdim da je hardware jos uvek, i jos dugo NEZAMENLJIV, ali novi hardware, narocito kasda se radi o instrumentima, a bogami i mixu i masteringu. Nemojte pisati guscijim perom, i osvetljavati svecom kada imate komp, word processing i sijalicu, verujte mi, te starudije od instrumenata su me namucile i verovatno osetno skratile zivot, tada nije bilo alternative, sada je ima ITEKAKO - blago vama (a i meni, steta sto toga nije bilo i ranije)
We are not alone in the Universe... Last edited by slowstar; 01-08-2007 at 12:59 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Jedan moj rad! | AlmaNach | Promocija radova | 5 | 02-09-2009 02:05 PM |
jos jedan..... | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 14-04-2009 05:38 PM |