|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
kakva su vasha iskustva sa ovim plugom?
instalirao sam njega.. i pustio impulse Studer 2" trake na nekim masterima svojih projekata.. i zvuk je.. chudan..?! ni dobar.. ni losh.. jednostavno, chudan.. usput mi se mnogo zabada komp od pluga, pa me interesuje vashe mishljenje o tome.. btw, ako imate koji impuls, ne shtedite modeme.. ![]() pozdrav Last edited by HeatMan; 04-07-2007 at 03:06 PM. Reason: zato shto sam glup :) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]()
Da li si mislio na acoustic mirror iz Sound Forge-a? Ima da se skine gomila prilično dobrih acoustic mirror impulses ovde
http://www.sonycreativesoftware.com/...p1.asp?CatID=6 potpuno besplatno. Kao efekat ga koristim često, obično prilikom masteringa ako mix treba neki zajednički room feel, ali pritom vrlo oprezno i samo da doda "umph!" koji nedostaje, ako nedostaje... Daje zadovoljavajuće rezultate, bez da mora puno da se drnda i osluškuje - ili pomaže, ili ne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Koja je razlika izmedju reverba i ovoga, nisam nikada ovo koristio?
![]() |
#4 | |
Moderator
|
![]() Quote:
ne znam, jesi probao taj studer impuls..? mnogo mi chudno zvuchi.. ne kao ono shto sam chuo do sada (shto se tiche pravog hardvera).. nije ni loshe, a ni dobro.. mutno.. ali chudno mutno.. hahahahh.. nemam pojma.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vibrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
banned
|
![]()
Mozda je u pitanju impuls sa njihovih starih trek rekordera... ko zna
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
^pa i meni se chini... mogu da vam okachim traku.. jbg.. sad sam skroz sjebao sluh.. hahaahh.. bez toga mi zvuchi previshe plastichno.. (odjenom mi moja muzika zvuchi plastichno !?!?!?) sa time mi je previshe mutno..
joj zivote, lutalico.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]()
A ti lepo okači dve verzije - sa i bez, pa možemo da kažemo kakav je naš utisak
Inače, često koristim Acoustic Mirror, ali uglavnom impulse prostora. I to moram vrlo oprezno jer hoće da se zamulja slika. Ali ako ga pažljivo podesiš, snimak dobija finu oblandu širine i skupoće. Samo mora vrlo oprezno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
aj sad cu da kachim.. mada imam 56k modem.. a kachim vec neshto za nekog lika na virtual bassist temi.. damn..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
http://rumski.com/forum/showthread.p...605#post160605
eto tu su obe verzije... ![]() pozdrav p.s. komentarishite razlike na ovoj temi.. da ne bi pravili zbrku moderatorima.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sonic Core (Creamware) A16 XLR | Zeroo | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 16-09-2009 02:57 PM |
Sony (Sonic Foundry) Acid useri, ajmo!:) | Jan | Audio Software | 3 | 14-09-2009 12:55 PM |