|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Zdravo,
Uzeo sam Nord Lead 2X pre 10-ak dana...u jednom trenutku je bilo price o tome da cu mozda moci da koristim efekte sa Korga TR, ali cini mi se da je to nemoguce dok ne kupim dodatnu karticu za semplovanje - tek tada dobijam audio in. Dakle, pitanje glasi...koji bi bio solidan (nije za profi upotrebu, vec za kucnu svirku - hobi - bla bla bla) ono...table top efekt procesor za Nord Lead 2X. Ideja mi je da ne puknem neku preteranu kintu, da mi to stoji na stolu i da malo *ovlazim* Nord Lead - nista vise ![]() Unapred zahvalan. Aleksandar Last edited by fischek; 07-05-2007 at 01:27 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Tko sta zna, nitko nista ne zna...krhko je znanje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
danas ga isprobao kao i mikro korg ... znaci kombinacija ludilo jos bi dodao sh-201 :] ... bio je i juno D , nisam se odusevio nesto specijalno , cini mi se da je malo modernija verzija xp serija klavijatura ... ja se izvinjavam za offtopic ... elem slazem se za Korg KP 3 ili cak 2
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Zaboravi efekte iz TRa, oni su losi i za njega samog, a kamo li za nesto ozbiljnije.
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Njega nisam probao.
Razmisli o TC m300/350, ako ides na rack verzije
![]() |
#8 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Cao,
Ja imam nord lead 2,i zezao sam se tako sto sam ga ubacivao u fantoma,pa vukao neke efekte...kao sto rece off,nije to neki zvuk,ali moze se napraviti zezalica. elem,ja sam imao neku suludu ideju da uzmem jedan lexicon jeftiniji,sa njim bi dobio reverbe/delay-e nekakve ... pa mozes o tome da razmislis. Inace,igraj se malo sa nordom,mozes ti da dobijes osnovne efekte,malo mu daj sustaina,malo tremolo-a,malo imitiraj chorus ... pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
mod?rateur analogue
|
![]()
jeftino: best buy ALESIS WEDGE. imas ga na ebay i njem (oko 70 eur)( i americkom (oko 70 dol). malen, real time control. vrlo fleksibilan delay ima - hp/lp, diffusion, ping pong. uspiuo sam na njemu mnapraviti sve one dub varijante i sl.. reverb hall plate solidan za padove itd..
ja ga koristim i na snimcima, ne samo "po doma".. pogotovo delay. malo skuplje: absolute best buy multi fx Lexicon MPX-1. najbolji ikad iz MPX serije, vise kao mid end efekt nego low end kao 500, 550, 100 itd.. ima i rev i delay i flange itd. nije neka kvantitea kao neki novi low end modeli, ali je zato kvalitetniji po zvuku od njih vecine. neces pogrijesiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kad ce novi nord lead??? | relis | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 3 | 28-03-2006 01:48 AM |