|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
ton magistar
|
![]()
dragi forumasi, ako u svojoj fonoteci jos cuvate stare singlice, svakako posjetite exYUsingles. ako imate neki singl koji tamo nedostaje, posaljite slicicu omota (100x100) i podatke sa singla (popis pjesama, izdavac, broj ploce i godina izdavanja) na tamo istaknut mail. ja stalno saljem nove podatke u bazu, jer se i sam njome koristim kreirajuci svoj blog.
zadnji singlovi koje san posla su: ![]() A strana 1. Hajde, trojka (ruska romansa) 2. Sad znanci smo samo (ruska romansa) B strana 1. Crne oči (ruska romansa - text: O. Marković) 2. Dan i noć (ruska romansa) Izdavač: PGP RTB - Beograd, EP 17100, Godina izdavanja: 196x ![]() A strana 1. Tri godine sam te sanjao (Bogoslovski - Jak?ić) 2. Tuga rastanka (A. Verebe? - ?. Petrović) B strana 1. Podmoskovske večeri (Solovjev - Sedov - Matusovski - Perović) 2. Kad bi bila moja (mađarska romansa) Izdavač - Jugoton, Zagreb - EPY 3058, Godina izdavanja - 196x ![]() A strana KI?e, ki?e (J. ?karo - R. Ko?ul - S. Kalogjera) B strana Prolaze dani i prolaze noći (S. Kalogjera - I. Krajač - S. Kalogjera) Izdavač: Jugoton - Zagreb, SY 22280, Godina izdavanja: 1973.
![]() |
#2 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Sandro... saaaandrooooo.... ovo je fantasticno! GENIJALNO!!!
Sad sam zdrobio sat vremena preslusavajuci tvoj blog!!! Usput, znas da je Klapa dalmatinaca Petra Tralica grupa od brata mog dide!! hehe!
![]() |
#3 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
![]() jebes elementale, gorgonzole i maajke. petar tralic je legenda! ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
a znas da smo mi kontinentalci najveci shmeckeri za muziku!!
eno ti Runjic - tek sam sad saznao da on zapravo nije bio dalmatinac! Ispalo da je slavonac! hehe!
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
hmm...imam mnogo starih pjesama(naftalinki),ali ne i omota ploca,pa ako moze sta pomoci
![]()
![]() |
#6 |
ton magistar
|
![]()
ajme, zid, mozes li ostavit spisak pjesama?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
ton magistar
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Poshtovanje,
Nekom kao meni, koji nema pristup takvim raritetima, ovo znaci mnogo. Prelepe pesme, mnogo godina pre mog postojanja. Imali iko josh ovakvih pesama? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|