|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
Malo sam se igrao sa nekim lupovima ,sintovima i amenima pa ko hoce da cuje stvar neka poseti mojspejs .Mislim da je link tu ali za svaki slucaj posto sam mozda cackao nesto u medjuvremenu
![]() http://www.myspace.com/praheri i naravno da se zahvalim chaterima za tech podrsku (i skinite mi taj ban ![]() Last edited by cAAc; 23-04-2007 at 08:39 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
odlican dub , djasvi mi se ... irie mon ! :]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
jel' ce biti josh ?
![]() mozda je bilo pre...
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]()
Evo i jedna od mojih najranijih stvari (mislim da nije bila okacena ranije na ovom forumu) .
Uradjena je tako sto je napravljen jedan patern u frutiju ,dodat efekat sa creative lajva ,upaljen record i udri ![]() http://www.fileupyours.com/files/86290/HapyEnd.mp3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
pa , dobro si iskoristio Fruity , ako si koristio samo semplove iz njega , mada ne prepoznajem bas zvuke bubnjeva, ne lichi mi da su iz fruity-ja ...
( samo kick jeste ![]() Mada mozda si ih izmenio nekim kompresorima, pitchovanjem i slichno... ko zna. Ja sam tek sad stekao dovoljno iskustva ![]() ![]() Ali majke mi,stvarno su majmuni ![]() Ali kavi su majmuni, ne bi me chudilo da su pustili u prodaju novu verziju, a da nishta novo nisu uradili... Meni je kul od sredine pesme kad stane sve i ide samo ona d'n'b melodija (arpeggiator ![]() Ali boli te pisha , tebi se svidja... Fruity roolz (moje mishljenje) jesi video na Fruity myspace strani , sve neki niggazi reperi... zato shto je najlakshi... Ali ga obozavam...
![]() |
#8 |
Banned
|
![]()
Semplovi nisu frutijevi ,mada na primer ritam je uradjen tako sto sam ga pitchovao gore i dole i udario cut it self i onda gasenjem tog semplera sa ritmom na pitchovanim delovima ritam nastavlja da svira ubrzano ili usporeno i naravno paljenjem se vraca na putanju .
E sad jbga i oni prodaju svoje semplove pa zato nicheg novog ni nema u frutiju(dub lupovi su iz jednog njihovog pakteta) ,a definitivno je po mom misljenju najbolja igracka ikada napravljena i ![]() Aploadovacu stvar koju su radili drugari (Gaja ,Milosh ,Nemanja) iz tog nekog ranijeg perioda i koja je kompletno odradjena u sound forge-u ( ima rechi :0 ) pa da chujemo svi sta moze taj programcic kad padne u ruke ulichara (devedeset neka je u pitanju i tad su bili koliko se secam 16stogodisnjaci) ![]() Hehe bas je odsvirao lik ciju sam sliku video ovde na forumu ( jbga za ime ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]()
I nova stvar na mom majspejs profilu
i jos jedna I naravno u ovoj stvari sam koristio lupove ali svoje ![]() Last edited by cAAc; 03-05-2007 at 06:43 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|