|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Ljudi, gde da nadjem one metalne nosace za rack u BG-u
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
011/3974609 i 011/3973723
Oba broja su brojevi u istoj firmi (zaboravio sam naziv firme), ja sam kupovao kod njih. Veoma sam zadovoljan - cene su im prihvatljive, mozes da narucis bilo koju duzinu (ja sam, izmedju ostalog, zahtevao nekoliko komada 1U), mogu da ih plastificiraju u razne boje i imaju srafove sa podloskama i kavez-maticama...raster (razmak) izmedju rupa je standardan - ne moze da ti se desi da uredjaj stoji ukrivo, ili da se rupe na uredjaju i nosacu "ne gadjaju"... Osim tih, obicnih nosaca (L profil) prave i one duplo savijene - za teske uredjaje, prave ormane i fijoke, blank panele... Moguce da ih ima jos po gradu - verovatno svaki bravar moze to da ti napravi, ali ove preporucujem iz licnog iskustva. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Pomislim ja, na kraju cu da odem kod gvozdjara da mi na licu mesta napravi kako hocu, al' rek'o bolje, ako ima da kupim gotove...
Pozvao sam ove likove i oni to rade po narudzbini i po kakvom god hoces nacrtu, tako da cu ja ipak otici kod mene u kraju da mi to naprave, blize mi je, mada i Vozdovac nije daleko, videcu. Hvala ti u svakom slucaju, sad bar znam sta cu. Pozz
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Nema na cemu, naravno!
Samo budi oprezan (ako se resis za bravara) - da ti ne napravi razmak "odokativno"... Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
MAO
|
![]()
nisam skontao (jerbo sam glup), sta ovi likovi prave - rackove ili police za rackove? Meni trebaju oba, al me zanima i red velicine cene..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Prave i jedno i drugo...
najlakse je da ih sutra pozoves i pitas za cene, imas gore brojeve ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
PROKONI! Verujem da i Ogi misli na njih. Sve rade do jaja, nisu skupi i definitivno idite kod njih.
Ne secam se da se neko zalio, cak ni na cenu. Mi smo shine i ostalo pazarili tamo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Administrator
|
![]() Quote:
Ogi, tek sad sam te primjetio...Dobrodosao na rumski ! PS. Sajt ti je veoma dobro uradjen. Sve pohvale! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
@Perun:
Bravo, nisam mogao da se setim naziva firme, ali si me podsetio - PROKONI... @Diviner: Hvala na dobrodoslici i hvala za sajt... ![]() Nikako da se nakanim da stavim slike studija, ali stize i to za dan-dva... naravno, okacicu ih i ovde. ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Emt-257 Rack | ELEKTROIVO | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 11-01-2009 05:29 PM |
API 500 rack | spidermusic | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 10-10-2008 04:27 PM |
Rack? | OFF | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 4 | 28-02-2006 12:03 AM |