|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
MAO
|
![]()
mi se desava od danas na forumu... naime kada pokusavam da kucam slovima sa srpske latinske kodne stranice, on radi sve osim onog sto treba... na mesto slova "sh" mi je slovo "a", a na "ch" me izbacuje u sledeci red... takodje me zeza quick reply jer cim stisnem dugmence i krenem da kucam on posle pet sekundi me prebaci u quote&reply mod.. evo sad sam probao, na vrhu u Internet Explorerovom adress baru lepo mi rade "nasha" slova...
a evo kad ih tamo otkucam i uradim copy paste normalno se pojave i ovde - č ć ? đ ? sva?ta! ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
E-MU 0404 se cudno ponasa | zeleni | Computer Hardware | 9 | 25-05-2009 05:42 PM |
Nesto sasvim drugacije nova digitalna konzola EAW | AcaHari | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 30-01-2007 08:09 AM |
basovi - cudno? | jaybox | Dizajn i konstrukcija studija | 11 | 25-04-2006 10:33 PM |
Nesto se cudno desava? | zvincic | Predlozi i sugestije | 3 | 23-02-2006 11:01 PM |
MIKROFONI-NEUMANN,AKG,RODE ILI NESTO SASVIM DRUGO | bushavko | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 47 | 02-03-2004 10:01 AM |