|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Interesuje me da li je moguce imati Emu 1212m i Audiphile 24/96 fireware u istom kompjuteru zbog mogucnosti rada sa ProTools M-powered?
Znam da je fizicki moguce ali da li ce praviti probleme jedna drugoj pri radu ,normalno ne obe istovremeno(ovde pretezno mislim na IRQ i Adress i ostalog sto se tice sistema? Hvala unaprijed. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
ja sam do jucer u istoj masini imao 1820m i fireface800
radilo je bez problema, koristio sam asio driver od firefacea a emu koristio da preko adata spucam jos 8 kanala u ff. prije dva tjedna sam sa tim setupom snimao koncert, skoro 2 ipo sata, 26 kanala...bez iti jednog problemcica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Member
|
![]() Quote:
Kako i u kojem programu? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ivan Lekic
|
![]()
Posmatraj to na ovaj nacin .. FF800 je master a emu 1820m slave .. adat optickim povezivanjem emu postaje konvertor
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
tocno, fireface je bio master u sistemu, emu i ada8000 clockani na njega kao slaveovi. emu je samo provozavao signal sa analognih ulaza na adat izlaz a u nintendu je koristen asio driver firefacea. samo sam htio skrenut paznju da su i 1820m i fireface istovremeno radili na istom racunalu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
HDD velicina na papiru i na kompu? | korenjak | Computer Hardware | 17 | 15-02-2009 04:54 PM |
Visoka temperatura svega u kompu?! | drzox | Computer Hardware | 3 | 13-03-2007 11:11 PM |