|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Cao društvo. Evo jednog pitanja koje će, čini mi se, osvežiti ovaj forum...
Elem, zanima me postoji li neka postprodukciona tehnika kojom bi neki, recimo, jazz instrumental mogao preraditi tako da nakon obrade glavna melodijska linija zvuci kao da je neko otpevao? ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
A nisi razmišljao da ti to neko recimo . . . otpjeva?
![]()
![]() |
#3 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Ima plug-in, da ti pevas a on da ga pretvara u synthi zvuk! A obrunto, ne znam..imas vokodere, ali moras opet da pevas odozgo... A sto ga komplikujes uopste? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Prosto je. Taj d?ez instrumental je bar?unast u cartoon je maniru i prigodan slici, ali... Kao da mu nedostaje jedan, izvin'te me na izrazu, zajeb! Eksperimenti?ući, kako sam već pomenuo, shvatio sam da je jako simpatično kada melodiju prati kvazi "pevanje". Znam, mogao bi i da otpevam, ali, prvo, nisam d?ez pevač, drugo melodija je izuzetno, izuzetno, izuzetno komplikovana. To je otprilike ne?to kao...?ut-ka-lim-baa.b-bap-ak-t-tt-t-ee-t-ka.Bim-ap-ba-aa-k-Lim.B.e-e-ee-e-kt-kaa-w-q-x-yy
![]()
![]() |
#5 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Hmmmmmm. Vidi, vidi...
![]()
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Ma daj nam pesmu pa cemo mi
![]() Jedino vokoder nema sta drugo ...
Ej, Ljubice, Ljubice, grudi ti, Ljubice, kao haubice! ![]() Last edited by SumAnuT; 21-02-2007 at 05:42 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Frekvencijski rasponi instrumenata i ljudskog glasa!!! | korenjak | Audio Produkcija - Tehnike | 20 | 27-12-2009 01:29 PM |
Žicanje glasa za Grofa Đuraza | Tiki the Boyler | Razno | 16 | 04-05-2009 11:15 AM |
Razdvajanje glasa i muzike | dexyco | Audio Software | 26 | 21-05-2007 08:05 PM |
Kako do terce od osnovnog glasa??? | Zid | Audio Produkcija - Tehnike | 8 | 08-04-2005 11:34 AM |
Promena glasa bez deformacije | Igor | Audio Software | 11 | 01-12-2003 03:50 PM |