|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
radi li neko ovde s njim i kakva su vam iskustva sa ovim snimacem?
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Odlicna, jako stabilna sprava za male pare, imamo 3 komada
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
MAO
|
![]()
odličan rezultat za te pare, onome kome treba.. ne očekuj visoke domete u zvuku, ali je za LIVE situacije nenadoknadiva..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#5 | |
Member
|
![]() Quote:
u cemu je losiji od ostalih snimaca sa kojima ste radili?
![]() |
![]() |
#6 |
MAO
|
![]()
sama konverzija. ništa spekakularno. Ali imaj u vidu da sam imao sreće da koristim neke jaaako dobre snimače, višestruko skuplje. Recimo, lično, čudno mi se ponaša na extremno visokim (fini karakter činela) i slično. Nisam ga testirao u nekom vrhunskom okruženju, uglavnom u koncertnim situacijama, pa ne mogu sa sigurnošću da tvrdim detalje, ali nešto se bavim klasičnom matematikom .. nekih 1100e za 24 I/O konvertera... stvarno mu je glavna prednost što je veoma veoma stabilan prilikom terenskih snimanja, i to po nekoliko sati. Još jedna od zamerki je što u osnovnoj varijanti ne dobijaš fireport uređaj za transfer podataka tako da ti jedino preostaje 10mbit (!) LAN konekcija, koja je pored sporosti, prilicno nestabilna. Možeš putem ADAT lightpipe optičkih kablova realtime presnimavati materijal, što je pouzdanije, ali tek neznatno brže. Takođe je iritatntno što ti isti optički izlazi ne mirroruju ulazni signal, pa ga ne možeš koristiti samo kao prolazni konverter.. i da, u osnovnoj verziji, konverteri ne rade 96khz snimanje kao što se reklamira, već samo njegovi hardovi mogu da zapišu takav zapis ukoliko im se nekim externim konverterima doturi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
ja sam ga testirao sa svojom m audio 1010lt
![]() izmedju nekog ...profesionalnog uredjaja... sa home recording kartom. i izbio se ![]() da, taj prenos u comp i nazad ja katastrofa!!!!! da ostaris dok preneses u comp... ![]()
![]() |
#8 |
MAO
|
![]()
hmm
nisam imao toliko loše mišljenje o delti.. pre sam kontao da su u rangu ipak kod njega najviše para odnosi broj kanala, kućište i firma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
HD24 i Delta 1010 jesu u rangu! Čak ga 1010 možda i šije!
Ali HD24 i Delta 1010LT definitivno nisu!
![]() |
#10 |
MAO
|
![]()
jel? Mislio sam da su isti adda na obe delte..
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
MIDI to HD24 - imali neki trik? | boban | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 28-02-2009 02:59 PM |