|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
znaci technasia tj polovina razvalila ! dobili smo cd sa njegovim mixom ... looodilo ...
bassy kako tebi bilo ? ostali ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
pusticu neke slike cim ih dobijem , inace zvuk je bio malo sumnjicav jedino je charles bio kako treba , mozda , nisam slusao mnogo drazena jer sam bio stalno na ulazi da dajem karte ljudima , kad smo mi radili pojma nisam imao kako je zvucalo , hearthrobba sam isto preskocio ali je to kao na nesto zvucalo ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
hehe, opet koristim priliku da čestitam g+shame na pobjedi...
bili ste super i zaslu?eno pobijedili (samo da ste se jo? malo vi?e opustili, malo ste djelovali zbunjeno, ali to vjerovatno zbog ozbiljnosti trenutka... ![]() nego, da mi obavezno nare?e? taj cd sa mixom ?to ste dobili od čovjeka...njegov nastup od sinoć je bio malo tvrđi za moj ukus, ali odličan, u?ivao sam...?teta ?to zvuk nije bio ba? na nivou... ali sve u svemu, ja sam se savr?enmo proveo jo? jednom čestitke...i donesite nam ne?to iz Londona |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
nema problema !
Dabear-ov skalp ! ;] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() salim se ako odem iskoristicu priliku da posetim njihove shopove (dj i audio) pa se mogu ocekivati neke fotke i recenzije ukoliko vreme dozvoli ne znamo sta su ljudi (beck's) zamislili , mozda nas zamole da spustimo pitch kao sto nas je zamolio vlada janjic ... boli me uvo jedinstvena prilika da pokazemo sta znamo i umemo i gde smo u londonu pa cemo posle "lakse disati" :] ... a sto se tice cd-a tj mixa nije problem cim se spusti prasina oko ovoga za koji dan ti se javljam pa cemo se druziti opet ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vibrator
|
![]()
cestitke matori
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
G+Shame sa Technasiom
![]() G+(Shame iza) i drazen zimonjic ![]() basssystem kao ziri u ime rumski foruma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
VIP Member
|
![]()
E, napisi ko je ko (sleva na desno..) da znamo face ! mislim ako sretnem nekoga na ulici..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
VIP Member
|
![]()
[quote=alavuk]nema problema !
Dabear-ov skalp ! ;] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Boricu se zestoko !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
čestitke...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|