|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Kako mi brat ima audiophile 192, a ja 24/96, odlucio sam napraviti neku vrstu usporedbe kvalitete snimljenog ulaznog materijala. Snimio sam isti stvar preko obje, ravno iz sinta (demo), kablovima slicne kvalitete.
Nisam neki veliki strucnjak, niti imam vrhunske monitore ni iskustva da bi cuo sve sto je vazno, pa pitam vas profice (i one koji se tako osjecaju ![]() Vjerojatno sam trebao snimiti traku po traku, nego cijelu stvar odjednom te vise razlicitih stvari, tako bi se razlike cule bolje, al nemam sad vremena. Budem i to vec... Dakle, dva primjera po oko 20 sekundi jedan za drugim, 192 pa 24/96. http://www.b3ta.cr3ation.co.uk/data/...92 pa 2496.mp3 Last edited by relis; 18-11-2006 at 12:27 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Audio Kartica Sa Ulazom Za Mikrofon za max 100E - 120E (+ problem sa Fast Track) | zoksula | Computer Hardware | 5 | 07-11-2008 01:13 AM |