|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Psiho
|
![]()
Dugo je proshlo otkako sam obechao neki preview ali nisam htio aploudati bilo shto. Ne smatram ovo remek djelom ali all together prilichno sam zadovoljan ukupnim rezultatom.
Aranzhman tek trebam finalno smixati. Vechinom je to vech i odradjeno ali radni fajl je josh uvijek otvoren i radije bih sada chuo kritike i sugestije dok chitava pricha josh nie zatvorena. Sigurno ima poprichno "mjesta" za poboljshanja i stvarno chu uzeti svaku kritiku u obzir pa koliko god bila neugodna za moj ego. To je obechanje. obavezno desni klik - save as (inache se pokrene QuickTime) http://www.kiosk.hr/dlfiles/landscape.mp3 par napomena vezanih uz aranzhman: - ovo je prvi put da u aranzhmanu imam i vokale (i to dosta njih). Odmah mi je postalo jasno da zapravo ne znam raditi s vokalima i svjestan sam da nisu bash reprezentativno smjeshteni u "sliku". Svaka sugestija je dobrodoshla. - aranzhman ne slijedi uobichajenu logiku i toga sam svjestan ali s time sam sasvim zadovoljan. - druga polovica aranzhmana (dok traju afichki native vokali) josh nie kompletirana pa minimalno upeglaju ali na tome josh intenzivno radim. - aranzhman je jednostavno renderiran u wav, minimalno komprimiran sa PSP-VW i limitiran sa L3. Dakle demo mix. Nadam se prvenstveno kritikama i eventualnim sugestijama iako ni osobne impresije nisu na odmet. Budite kritichni barem koliko sam i ja bio prema vama... to ne bi trebalo biti teshko ![]() @ sumanut: mislim da ovo konceptualno i ne odgovara ostatku trackova... vidi pa mi javi da bash ne jurim sa mixanjem ako nie potrebno ![]()
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
bilo bi super kad bi poslao nesto sto ti mislis da je super i da je gotovo ..... interesuje me zbog onih reverba i ostalih ( pre ) sitnih detalja koje bih voleo da cujem u stvarnoj matrici .....
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
A jel moze neko da uploaduje pesmu za koju nece da kaze da je:
- u stvari napravljena za 4 sata... - da ustvari nema veze sa ostalim pesmama, - da je samo grubi demo, - da treba puno da se radi jos na pesmi - da nije smiksana - da nije masterovana - da su reverbi sranje, itd, itd..itd.. ISTINA JE U STVARI SLEDECA: - Uprevodu : "to je najbolje sto smo uradili, ali da ne bi ispali glupi u drustvu, unapred se ogradjujemo od svega...!" Zaovih 6 meseci - nesecam se da je neko uploadovao pesmu i da je rekao: To je to! Gotov mix, sve na mestu! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
Ja ne bih bio ovoliko grub u izlaganju , ali se u principu slazem sa tobom . Zato sam i napisao ono gore ....... Quote:
Pa , ti si upload ovao nekoliko remixa , ja sam stavio ono sto sam radio za PG takmicenje ( ostalo ne smem jer ljudi ne dozvoljavaju , ali moze da se kupi u radnji ![]() Pozdrav |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
Pa , ti si upload ovao nekoliko remixa , ja sam stavio ono sto sam radio za PG takmicenje ( ostalo ne smem jer ljudi ne dozvoljavaju , ali moze da se kupi u radnji
![]() Pa ti nisi mogao da posaljes nezavrsen mix, podrazumeva se....a ja ("posto ne radim autorske radove" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Za pesmu koja je nezavrsena i ima jos dosta da se radi na njoj,fajl od 16.3 MB je prevelik!
Cak i za mene koji imam ADSL. Ako nemas sta da kazes/pokazes u max 5 MB,onda ![]() Dakle predlazem ti da uploadujes kratak preview od 1-5MB,a onda ako se nekome dopadne/zainteresuje se,onda da ima opciju da skine 16.3 MB. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Pesma traje 12 ak minuta .....ili duze
Evo skinuno sam je ...... sad cu da vidim , pa postujem kritike ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
...evo preslusao sam je ..... ko prezivi 12 min pricace ( salim se naravno )
Nije lose odradjeno .... odmah mi je pao na pamet Vlado Dzihan i " Deep kitch " , pa sam otvorio i tu pesmu u Wave lab u zbog poredjenja ..... Ne razumem se u ovu vrstu muzike , pa necu o tome da li je neophodno 12 min necega sto licno meni ne mopze da odrzi paznju ( mozda su me uhvatile godine ) , ali evo sta je meni zasmetalo ...... Ako u ovoj muzici ritam treba da bude dominantan ...... nije .... Ova noga nema prevelike sanse da gruva u klubu ..... loop je prilicno povucen ..... ... a ako pravac ne zahteva jak ritam nego jake sintove onda je sve ok Pri kompresiji onih " gromova " se desava distorzija , tacnije kompresor gusi celu pesmu u momentima tih gromova sto malo smara . Ja bih licno matricu rasirio jos , ali takodje nisam siguran da li stil to trazi .... Ima slatkih ideja u aranzmanima , dosta toga sam vec cuo kod Dzihana , ali nema veze , to mi je slatko ........ Frekventno je ok , mozda bih dodao malo basa .... i definitvno fali noge ( sto je opet u basu ) ali sve u svemu to je ok ...... Na zalost nisam uspeo da cujem nista od onih " sitnih detalja " pa bih zamolio Shivu da me uputi gde da obratim paznju ....... E sad .... da li je meni klavir npr grozan , a autor u stvari hoce da klavir ima " deciji "prizvuk , u to ne smem da ulazi ..... stvar autora ..... eto .... prve impresije , a voleo bih da cujem impresije ljudi koji su upuceni u ovaj pravac ..... Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Psiho
|
![]() Quote:
@ Max: kad smixam track aploudat chu i krajnji rezultat sa svim sitnicama. stvar je ambient i definitivno nie klubski orjentirana. ja sam chak mislio u konachnici groove josh manje istaknut. gromovi su doista pre glasni - shto jest jest ![]() nego ne znam gdje si chuo klavir??? vjerojatno mislish na semplani gitarski fazholet. Shto tochno mislish pod rashirio? I meni se chini sve malo nagurano u sredinu iako nie. Jesi li mislio na pojedine panorame ili npr. kompletnu grupu syntheva or smth.?
![]() |
![]() |
#10 | |
Psiho
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Time stretch algoritam ...? | OFF | Audio Software | 38 | 29-04-2008 12:17 AM |
ATC-X time!!! | relis | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 35 | 03-11-2007 08:37 PM |
The Time Machine | awacs | Razno | 12 | 23-08-2006 10:23 AM |
2 Before time - Mangup | puRe | Promocija radova | 20 | 23-10-2003 05:26 PM |