|
Dragan Ivanović Bas Maister, Studijski muzičar, aran?er, producent (saradjivao sa Vasil. H Bendom, Mangus, Van Gogh, Ceca, ...trenutno saradjuje sa Bala?evićem, Rambom, Sergejom Ćetkovićem i Strip...snimao bas Nevernim Bebama, Zdravku Čoliću, Van Goghu, Ceci, Regini, Vladi Georgiev, trenutno aktivan i kao DJ (projekat bassystem predstavlja perc.elemente) |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Bilo je ranije reci o nekom CD-u koji ste izdali,pa me jako zanima gde to moze da se kupi.Jako voleo da cujem o cemu se tu radi...naravno,zanima me i da li planirate neku svirku uskoro?
|
![]() |
![]() |
#2 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
pa nisam siguran da li jo? uvjek mo?e da se nađe u nekoj radnji, ali sigurno ćemo ne?to organizovati, bar da ti ga nare?em...ili po?aljem torent...svirke stalno planiramo, ali nije to vi?e isto. Svi su u nekoj ?urbi, frci...nekako je te?e sad to organizovati, mada kad se čujemo i dalje postoji onaj isti entuzijazam. Međutim, čovjek se malo umori kad nema fidbeka...mi se iz petnih ?ila trudimo da ne?to drugačije uradimo, međutim, ako to nije komercijalno, neće niko da izda. Ako ne dolazi masa ljudi na svirke i ne piju, gazde neće da te anga?uju...i tako redom
http://www.jugovideo.com/mangus.htm |
![]() |
![]() |
#3 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
evo...piratizujem sam sebe
http://thepiratebay.org/tor/3546477/Mangus srećno skidanje ![]() courtesy of spider |
![]() |
![]() |
#4 |
MAO
|
![]()
džaba kad niko ne seed-uje..
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
hm....mora da je neka greška...ček
ma, siduje za sad jedan, i to na poslu, pa ide sporo od večeras će biti više sidera....malo strpljenja molim courtesy of spiderche Last edited by bassystem; 27-10-2006 at 12:37 PM. |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
:o
![]() Kad će novi album? ![]()
#7 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Slu?ajte, nemo' da se mnogo zezate, nego instrumenti u ruke.
![]() ?aoka ![]() ![]()
#9 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
fala brate...ali to je bilo prije 10 god...da smo nastavili tim tempom sva?ta bi bilo. Ali po?to to nismo toliko vremena mogli da izdamo, malo smo se smorili...
na kraju krajeva, vrijeme je da neko mlađi, agresivniji, odlučniji, pametniji, nadrkaniji napravi poteze koje mi nismo |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
Mislis?
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Promocija MANGUS, Bitef 19.jan...obavezno dođite | bassystem | Promocija radova | 45 | 26-05-2006 02:15 AM |