|
Dragan Ivanović Bas Maister, Studijski muzičar, aran?er, producent (saradjivao sa Vasil. H Bendom, Mangus, Van Gogh, Ceca, ...trenutno saradjuje sa Bala?evićem, Rambom, Sergejom Ćetkovićem i Strip...snimao bas Nevernim Bebama, Zdravku Čoliću, Van Goghu, Ceci, Regini, Vladi Georgiev, trenutno aktivan i kao DJ (projekat bassystem predstavlja perc.elemente) |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Imam utisak da zbog tvoje blage skromnosti u obja?njavanju ?ta si sve radio u stvari ljudi ne znaju ?ta mogu sve da pitaju
![]() Za početak mislim da bi bilo interesantno da ljudi čuju vi?e o sound library-ju koji si pomenuo na jednoj drugoj temi, o minijaturama za TV. Znači, o čemu se tačno radi, reci ne?to vi?e? Takođe bilo bi interesantno čuti kako si pristupao radu na toliko raznorodnih malih komada, odakle si tra?io inspiraciju i da li si imao neki sistem i logiku u tome? To je posao koji je razvijen na zapadu i mnogi ljudi ?ive od toga dok je to kod nas tek počelo, pa ako mo?e? reći par stvari kako ti je i?lo oko "business side" vezano za izradu library-ja, i da li si radio sličnu stvar za jo? neke "firme". Eto par pitanja, koja tra?e mo?da i malo vi?e pisanja, ali mislim da bi bilo interesantno da za foruma?e da napi?e? malo vi?e na ovu temu. ![]() Ajd u zdravlje! ![]()
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Clavia Nord wave program library ! ! ! | darkstar | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 0 | 20-05-2009 12:54 AM |