|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Pogledajte:http://www.native-instruments.com/in...newproducts_us
MASSIVE ![]() FM8 ![]() ABSYNTH 4 ![]() BATTERY 3 ![]() izašlo je!!!!!!!!!!!!!!! /moderator izmenjeno zbog pravilnika o pirateriji Last edited by lesha; 21-10-2006 at 02:13 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
banned
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Koliko sam primjetio da Battery ima nove eff..kao reverb ili grijesim!?
![]()
![]() |
#4 | |
Administrator
|
![]() Quote:
inace, Massive ima par tripoznih funkcija (poput nekih brojeva ispod svakog knoba) sto je relativno konfuzno kada neces da citas uputstvo kao ja ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
banned
|
![]()
Hvala, valjda ću stići da ga probam, ba? me zanima kako zvuči...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
zanimaju me ti efff..reverb..delay kako sljaka dali moze i pojedini element da bude "ofarban" ili samo cijeli komplet ..!?? ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Iskreno, NI "Battery" nije lo?a opcija, ali ja sam se ipak opredelio za selektivnu upotrebu BFD Drum semplova. Nije da miniram temu, već repliciram začkoljicom za razmi?ljanje. Osetio sam razliku u kvalitetu zvuka, a da ne govorim o mogućnostima koje nudi Groove modul. Odabrao sam dva kompleta bubnjeva i to je to ?to se tiče "native" sounda. Onaj drugi, naravno, crpim iz nezaobilaznog Spectrasonicsovog "Stylusa", kojeg sam zaboravio da pomenem u prethodnom pisaniju. Gde je "Stylus", tu je i "Atmosphere". Naravno, ma koliko dobre bassemplove imali za "Acidoloopodrom", najbolje je leteti "Trylogy Airom".FFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUHHHHHHHH
![]() |
#9 | |
Psiho
|
![]() Quote:
Dodali su boje na chelije shto je svakako bilo od zhivotne vazhnosti kao i kvantizacija pojedine chelije (valda za sluchaj da sekvencer nema svoj quantanize grid) ali nema groove ili shuffle. Ima humanizer za velocity, tune... ali delay nota (shto bi veselilo) ne. Ima i roll, cut off i par drugih expresivnih fora... to i nie loshe. Ima Echo za svaku cheliju shto nie loshe. Ima sempl editor sa osnovnim (fade in/out, reverse, normalize) funkcijama, a loop editor i modulacije su gotovo iste kao i prije. Mrvicu je pregledniji i shareniji nego prethodnik. Namjeshtanje vrijednosti mishem je vishe nego aproximativno ali se skoro sve da upisat tastaturom pa nie bed. Izgleda (barem na prvi pogled) da ne konzumira puno CPU-a, ali treba vidjet kako se ponasha kad se na chelijama upali filtere, kompresore i eventualno master filter, reverb... Da je update badave svi bi bili presretni. Ovako.... nisam siguran da spada bash u best buy!
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
Upravo sam danas nabavio Battery3..i razocaranje..upravo ono sto sam i dugo cekao ono uprskali..sto ce mi reverb na masteru pa to mogu daleeeko elegantnije ucinit u Cubu (i bolje) ali ako hocu ofarbat napr snare a ca onda...e cudne stvari. Za sad ostajem na dvici a cini mi se da se ovaj dosta dulje otvara te mislim da i vise trosi CPU...moram ga jos malo razdrmat ali sve u svemu nista..0..zero
![]() ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
ableton live + massive | lesha | Audio Software | 10 | 25-12-2006 07:36 PM |