|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Poceo sam odavno da citam , pa mi je dosadilo jer je tip odugovlacio sa rezultatima .... ali se secam da se svima svideo primer B ...... ako je to RME ...... super ... ustedecu ( a i ne samo ja ) dosta para
![]() ( bila bi fora da se tip zezao , posto su uglavnom svi glasali za B , da im je uvalio RME a da je u stvari rosseta ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
HAHAHAHAAAAA!!!
A u stvari, test radi tip iz RME ![]() ![]() ![]() Po recima coveka koji je testirao, sve pod A) je Rosseta, a sve B) sto nam se svima vise svidelo, je RME, sa Rossetinim clockom i sa svojim, kasnije. BRUKA, ako je istinit test. RAzlika u ceni je bukvalno x3, a jeftiniji model zvuci osetno bolje. Sad mi dodje nekako lakse sto se nisam zaleteo, pa spizdio pare za dz ![]()
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Niste sedeli tamo... Jedini referentan test je kad ga sami pravite u savrsenim okolnostima (ili bar onim u kakvim se snalazite)!
Pitanje sta je lik snimao, kroz sta i kao... I zasto... Bilo je mnogo testova na Gearslutzu i ispostavilo se da nijedan nije izveden bukvalno kao pravi AB test! Nisam otisao da vidim o cemu je rec, ali za APOGEE me ne chudi!!! Mislim, da je ispao sranje... Pozdrav. P.S. Ogi, jebo te, gde nestade??? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
MAO
|
![]()
eto, ko ima fireface 800, mozemo nesto da organizujemo, ortak ima rosettu, pa izvol'te!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
hey....
![]() ja imam i rosettu 800 u velikom studiu i Fireface 800 u malom. Prije sam u velikom imao RME ADI 8 DS. Nisam pravio nikakav test, i osobno mislim da su ti testovi vi?e manje bezveze ali mogu da ka?em da je "subjektivna" razlika ogromna i da se mi je "sound " prili?no izmjenio kad sam ADi8 zamjenio za Rosettu. Basovi imajo vi?e topline i "puncha", stero field je mnogo precizniji i visoki su mi super cool. Neki plug-inovi mi zvu?e bolje na trackovima snimljenim sa R800 nego na trackovima snimljenim sa FF800. A u ?emu je fora nemam pojma. Meni R800 radi super i sada naru?ujem jo? DA16x tako da mogu nafilati moj mixdream do kraja. Ali isto mislim da je Fireface fenomenalno dobra karta i da za te pare nema bolje na tr?i?tu. A najbolja stvar kod FF800 je mixer koji je neusporedivo bolji od Lynxovog (AES 16) il originalnog Apogee mixera. moja dva tolara, pozdrav... Gregor Z |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
mod?rateur analogue
|
![]()
ni ja ne volim testove. osim kad ga sam radis..
super sam zadovoljan sa FF800. idealno volio bih na jedan od ADAT ulaza "nabiti" Rosettu800 i to je to. ok, cak i da razlika ispadne drasticna, uvijek ima kanala koji mogu ici na, uvjetno receno, "slabiji" konverter. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Mason
|
![]()
Jel' bese ADI-2, FF800 i FF400 imaju isti AD\DA i chip, ili ne?
ADI-2 imam i koristim... za te pare je dobar... i vise nego dobar, s' obzirom da za 500-tinak eu ipak dobijes dva pouzdana kanala, kvalitetan clock (steady) izlaz za slusalice (sa jachinom) + tzv. ivisible preamp (Input -10, +4, Lo Gain\Output -10, +4, Hi Gain... narocito mi se dopada taj Hi Gain na output-u). Rossetu 200 sam imao prilike da probam i neznam da li zvuci bolje ili gore od RME-a, posto nisam radio nikakav uporedni test, vec jednostavno video kako sprava radi. Sigurno to nije los AD\DA... da se ne zezamo... ![]()
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 19-10-2006 at 02:28 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
MAO
|
![]()
ja mislim da ne
mislim da je na FF800 i 400 isti , a to je neki noviji i od Hammerfallovog.. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
RME Fireface UC | dejankuki | Computer Hardware | 2 | 31-12-2010 09:55 PM |
RME Fireface 800 | den | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 20 | 01-09-2009 08:41 PM |
rme fireface 400 | nikolicdn | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 09-07-2009 01:34 AM |