|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Psiho
|
![]()
Dakle u zadnje vrijeme imam puno posla (dizajn), tochnije malo posla ali su ogromni fajlovi. Radim u photoshopu sa PSD-evima koi na disku (psd kompresija) imaju do 100 MB ali kad se otvore dolaze preko 500-600 MB i svaki klik se pretvara u chekanje od minutu-dve.
Imam Intel P IV ht 3.0 i 2 x 512 400 Hz RAM-a za kojeg znam da je slaba tochka i promjenio bih ga. Plocha mi podrzhava "dual chanel" memoriju ali koliko vidim postoi samo 2 x 512 opcija, shto se svede na ono shto vech imam i koshta otprilike jednako koliko i 1024 MB normalnog RAM-a. Frka je u tome shto imam samo 2 slota za ram i htio bi odigrat najbolju kombinaciju. Ako netko ima volje sugerirat shto da kupim bit chu mu zahvalan.
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|