|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
pozdrav svima
interesuje me koji sint da kupim do 400e a da moze da se koristi za neke manje svirke u bendu. bitno mi je da ima relativno dobar klavir i hammond koliko je to moguce u toj klasi ja sam mislio da uzmem korg x5d pa ako neko zna nesto vise o njemu... ili ima neki predlog unapred hvalahttp://www.rumski.com/forum/images/smilies/confused.gif |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Mora da postoje bolje sprave od X5d. Na njemu klavir lici na klavir i hammond na hamond, ali je sve jako tanko i jeftino a tek dirke, izrada..... bljak. Vidi negde (ima i u halooglasima jedan) roland juno D. U toj klasi mozda mozes naci i Roland RS 5, a ako volis velike i teske sintije, ja ti mogu naci Yamahu w5 (76 dobrih dirki - 18 kg). Uvek je dobra kombinacija roland jv1080 (koji moze da se nadje za 200e) i neki master (A33 npr) - to dvoje moze da se kupi za 400, ako nadjes, i kasnije samo ubacis jedno prosirenje u rolanda i vozis
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
malo sam se raspitivao o tvojim predlozima
i potpuno si u pravu.Inace kolika bi bila cena te yamahe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Sprava je bila moja do pre 3 godine, sad je kod negog tezgarosa, greh
![]()
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
mada sam ja (prosle godine) prodao ROLAND XP 80 (koji je "galaksija" za taj Korg) za smesnih 600 evra sa flight caseom, koji SAM kosta 170 eura... Pozdrav, i moj ti je savet da se malo "napnes" i sacekas koju nedelju da stigne ROLAND JUNO G, koji je mladji brat FANTOMa, i mislim da je ubedljivo "the Best value for money" vidi na Rolandovom sajtu...
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Ja kupih Roland JUNO D za 430 eura.Valjda ga nisam pretplatio ali ne mogu vise da cekam.Prekosutra idem da ga uzmem.hvala na savetima naso sam ga u halo oglasima.Covek kaze da je kao nov i koriscen je iskljucivo u kucnoj upotrebi.E a kad ga izmem drzite se polecemo haha
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Mister SM,
Juno D je odlicna sprava za te pare. Ako sprava vredi onoliko koiko je dugacka, ona je Juno D 2/3 Fantoma X serije. [B]After all, every clothes has the silver lining I u predizbornom maniru: Sa Junom D Vasih 600 evra vredi vise! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Dobra frula za malo para ;-) | Maiv | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 04-12-2008 03:02 PM |
Eh da imam para ko Don! | Shricke | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 15 | 28-04-2008 10:09 PM |
malo glupo pitanjeali samo malo | alavuk | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 11 | 25-01-2008 10:12 AM |
koliko para toliko i muzike?! | balthazaar | Zoran Vračević - Vrač | 9 | 18-09-2006 10:12 AM |