|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
banned
|
![]()
Vrlo zanimljivo, sve ?to mi nikad nije trebalo sada je u novoj verziji
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Last edited by dacko; 21-09-2006 at 08:17 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Ovo su navodno 'procurela' dokumenta iz kojih se vide da nisu uspeli ba? sve da implementiraju u novoj verziji. Da jesu, bilo bi odlično. Pogotovu 'Univerzal Part Editor'.
Koliko sam tra?io, nisam mogao da nađem da je implementiran sidechain-ing. ![]() ![]() ... i da, novi dizajn, ko je spomenuo Ableton. ![]()
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Kako si dosao do ovih dokumenata? zanimljivo ......Ubacili su dosta korisnih funkcija i cini mi se da tek sada postaje vrlo ozbiljan program za produkciju. Istina da ga Logic sije u rutingu i da je fleksibilniji ali mislim da C4 moze da mu stane na crtu. Opet se postavlja pitanje da li nekome treba sve ovo
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Psiho
|
![]()
Ja mislim da ima par zgodnih inovacija...
- A silence detection function makes sure that a plug-in only processes audio when there's actually a signal present. This helps to reduce overall CPU load. Ovo bi trebalo prilichno olakshat zhivot!!! - a fully customizable Track Inspector. Not only can each item in the Track Inspector be hidden or shown as desired, but the order and visibility of items can be changed and stored individually for each track type. - Cubase 4 solves the problem by letting you do things like exempt selected notes from the quantization operation or automatically generate random mistakes. Jupiiiii.... - Drag & Drop copying, moving and swapping of insert plug-ins A ovo me veseli najvishe od svega!
![]() |
#7 |
MAO
|
![]()
pa nije ovo bas toliko siromasan upgrade - prvo mi je zanimljiv taj VST-3 standard, bilo bi veoma gotivno da to zazivi; u okviru toga svidja mi se i taj "capsule" project file, jer je ovo meni cest problem, seljenje projekata i arhiviranje istih.. znam, lenj sam
![]() u svakom slucaju, ukoliko nije duplo "tezi" za resurse kompjutera, bice veoma dobrodosao! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
banned
|
![]()
Sve je to lepo i krasno, ali 900 evra
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
To je list price, nikada ni jedan proizvod ne kosta tacno toliko uvek je manje, pre racunaj izmedju 700 i 800.
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
The computer allows you to make mistakes faster than any other invention, with the possible exception of handguns and tequila. ![]() "And he whom you cannot teach to fly, teach to fall faster." ~ Friedrich Nietzsche ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
OFF-u je danas ON | LACKY | Pricaonica | 21 | 30-03-2009 04:23 PM |
Cubase4&Vista? | branoy | Audio Software | 3 | 27-11-2008 10:08 PM |
Sta ste uradili danas?? | cAAc | Promocija radova | 6 | 23-11-2008 03:38 PM |
OFF-u je danas On | LACKY | Pricaonica | 33 | 25-03-2008 12:33 AM |
puRe: podrska za Neuron danas? | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 9 | 26-09-2005 06:27 AM |