|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Imam gitaru Ibanez RG550 starog 18 godina na kojoj se veshtachki
harmonici(flazoleti) uopshte ne chuju na 4 i 9 pragu. Na ostalim pragovima ih ima,chuju se normalno. Raspitivao sam se kod raznih likova i majstora koji nisu znali u chemu je problem. Recimo Mirko Tasic mi je rekao da je problem u zicama. Menjao sam 100 puta razne komplete Dean Markley-a "Blue Steel" i "silver Steel" i Dadario a problem i dalje postoji. Uvek sam koristio "devetku". Ranije sam imao Ibanez RG470 na kome su harmonici na 9 pragu prosto urlali sa istim zicama(blue steel).Sa dotichnim zicama sviram vec 11 godina mada sam par puta probao dadario koje mi se nisu neshto svidele,nemogu da se setim modela,beshe davno. Tako da ipak mislim da je problem u gitari pa ako imate neki predlog kako reshiti ovo? |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Opet problem u problem-programu | ANITA | Audio Software | 23 | 02-10-2007 10:14 PM |
problem.. midi problem | nestor | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 15-12-2006 05:24 AM |
problem veoma ozbiljan problem | alavuk | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 15-10-2006 02:47 PM |