|
Zoran Vračević - Vrač Jedan od nasih najrenomiranijih producenata, Clubing/Single Mixing veteran, covjek ciji je spisak uspjesnih radova veoma, veoma bogat (Ceca-London Mix, Las Ketchup (2 singla),Kylie, Jamelia, Bob Marley (2 singla), M People, Gloria Estefan, Bond, Narcoti Thrust (2 singla), Aaron Soul, Sugarbabes, Candice Alley,, Nate James, Kathy Brown, Kristine W, Doobie Brothers, Shystie, Raghav, Negrocan, Alabina, Ladies First, Nio...) |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
doktore, jel imate tamo u studiu nekog naucnika, momka entuzijasta koji kuha kave personalu i brise prasinu sa tehnike? ...ili je "nezaposlenima ulaz zabranjen" spika? jesi li ti imao mentora kada si se poceo sa audio inzenjeringom?
|
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Ja sam puno radio po studijima pre nego sto sam dosao u London (pre 20 godina)..ovde sam bio jedno vreme u PWL studijima (Stock Aitken & Waterman), 2 nedelje kod Eurithmics-a u novom studiju (pa sam popizdeo i otisao brzo ..) i u nekom residental studiju van Londona, mesec dana. Brzo sam shvatio da ne zelim da budem tape-op, i da radim u studiju kao snimatelj samo...tezak i dug put...Odlucio sam da sam krenem svojim putem..he,he...i potrajalo je bogami!! Ali sve sam uglavnom naucio sam...probao, zajebao se 100 puta i tako to... |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
#4 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ...gledao sam nedavno stranice sae instituta iz ljubljane. 5,5k eura mi se cini malo too much. kakve su cijene takvih stvari u londonu? vjerovatno je veci interes i ima vise ponuda. koja je tvoja procjena o stecenom znanju nakon zavrsetka takvog tecaja? |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pa tad su bas reniovirali studio...rade majstori i te fore...i sad ocekuju od tebe da poturis ledja, cistis, nosis dzakove sa djubretom..itd. Nista od sedenja u studiju...Ja sam tad bio mlad (22) i pun sebe , iako veze nisam imao sa zivotom (mislio sam da je to sto sam naucio u Beogradu koma i da sam faca..) a i pare su bile smesne..cista eksploatacija.... Mozda je bila greska, da sam ostao duze ko zna sta bi se desilo...? |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
#7 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
To je sve lepo ako si 16 godina (toliko su obicno klinci koji pocunju u studiju) i stanujes kod caleta i keve (nemas velike troskove) onda je ok...kod nas u studiju asistent prima ?30 (45E) na dan (kad ima session - kad nema duva ga!) i to je bez obzira da li je u studiju 8 ili 20 sati!! Mozda ti zvuci kao dobra kinta, ali ovde da iznajmis sobu 2x2m da stanujes te kosta ?100 nedeljno, prevoz jos ?25 nedeljno...a gde je klopa, pice , cigare...itd?? teska eksloatacija. A skole su jos skuplje ovde..ima i kurseva od 2-3 nedelje, meseca..ali sve je to bez veze...ja licno sam video par ljudi koji su izasli iz skole i nisu se nesto proslavili...za te pare, bolje je kupiti sprave i raditi kuci! |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
pa cekaj nije valjda da su svi ti kursevi cisto uzimanje para? valjda neko moze i nesto da te nauci... naravno na umu mi je i cinjenica da ovaj posao i nije cisti zanat. 99% rada i 1,1% hemije... generalno kakav je pogled ljudi u poslu u UK na silne kurseve i skole?
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Hahahahaha, bas si me nasmejao!!! Svaka ti chast... Radniche. ![]() |
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|