|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
MAO
|
![]()
Nadam se da cu uskoro postati vlasnik jednog Flexi Pak-a. Zanima me sledeca stvar - ukoliko se pridruzim nalogu koji vec ima 3 kartice, taj nalog je pun; Ukoliko na moju masinu ugradim jos jednu karticu sa nekog drugog naloga, koji nema iste pluginove kao prva, kako ce se onda stvari ponasati? Npr, pazarim neve-ov eq na jednom nalogu, a na drugom ne.. Da li ce on raditi samo na jednoj karti ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MAO
|
![]()
Da, i sta bi vasa preporuka bila u okviru 500$ vaucera ? I to sa pretpostavkom da vec imam ceo Studio Pak (sa sve fairchildom, cambridgeom, 1176...)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Za 500$ ja bih kupio Neve,Dimension D i Pultec Pro. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ivan Lekic
|
![]()
Neve, Dimension D .. Revolucija
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Mason
|
![]()
Taj Fleksi Pak je tesko njesra, jer kako god da ga okrenes, ne mozes da uzmes sve sto ti se svidja...
1176LN, LA2A, Fairchild 670, Pultrec, Neve 1073, Plate (EMT) 140, Roland Dimension D... 'bem li ga... to su uglavnom stvari koje bih morao da imam... Sve je stvar izbora... Kada bih morao da izostavljam Plugove, verovatno bih izostavio MultiBand Compressor (odlican je, ali sam ja glup za njega i nikada neznam da li sam bas to hteo ![]() Mnogi se sigurno i ne bi bas slozili samnom, ali ja bih uradio otprilike tako... 1176LN, LA2A, Fairchild 670, Pultec, Neve 1073??? To niposto ne bih izostavio ![]()
![]() |
#6 |
Ivan Lekic
|
![]()
Da, ali Arthur ima super kombinaciju .. tako da mu se flexi isplati
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#8 |
MAO
|
![]()
daklem, definitivno je da upadam u kombinaciju sa studio pakom, tako da najbitnije stvari vec imam... preko toga pazarice se Neve, pultec pro i plate140 najverovatnije... dimension D mi definitivno nije prvi na listi... eventualno sam razmisljao da doplatim za precision limiter zbog rastuce pomame klijenata za glasnim snimkom, ali Timeworks mi stvarno odlicno radi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
MAO
|
![]()
inace, pitanje je bilo da li na istom kompu mogu da rade dve kartice sa razlicith naloga istovremeno? Ivan mi rece da ne moze, al znamo da je on malo sklon cirkanju, pa....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ivan Lekic
|
![]() ![]() Kad smo kod toga, poceo sam koristiti MD3 od TC6000 .. uhhhhh.. kakva alatka .. vredi svaki jebeni euro .. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|